OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Προσπαθούν να εμπλέξουν την Ελλάδα στις βομβιστικές επιθέσεις στην Τουρκία

16/05/2013 - 17:39
Share on FacebookShare on Twitter

Του Λ . ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ 

Και με την υπόθεση των εκρήξεων στο Ρεϊχανλί με τους 51 νεκρούς επιχειρούν να μπλέξουν την Ελλάδα κάποιοι ανεκδιήγητοι εγκέφαλοι στην Τουρκία! Και φυσικά ο ποιο <<εύκολος>> – και ταυτόχρονα γελοίος-  τρόπος είναι μια αναφορά στο ανύπαρκτο  … <<στρατόπεδο του Λαυρίου>>, όπου δήθεν εκπαιδεύονται Τουρκοι  <<αριστεροί τρομοκράτες>> ή <<Κούρδοι τρομοκράτες>>, όπως γράφουν.

 Το νέο σενάριο παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα Bugun, με άρθρο του κ. Γκιουλτεκίν Αβτζί. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στο ότι για την επίθεση στο Ρεϊχανλί …ειπώθηκε πως υπάρχει ανάμειξη των τρομοκρατικών οργανώσεων THKP-C και DHKP-C . Και συνεχίζοντας το κατασκεύασμα των μυστικών υπηρεσιών τς Τουρκίας ΜΙΤ υπενθυμίζεται ότι το στρατόπεδο προσφύγων στο Λαύριο στην Ελλάδα είναι δήθεν γνωστό εδώ και χρόνια ως στρατόπεδο το οποίο στεγάζει οργανώσεις όπως το ΡΚΚ, το MLKP και το DHKP-C. Το στρατόπεδο του Λαυρίου, αναφέρει ο αρθρογράφος  με τις κατασκευασμένες <<πληροφορίες>> ,  είχε έρθει στην επικαιρότητα και ως χώρος στον οποίο είχε …εκπαιδευτεί το μέλος του DHKP-C, Ετζεβίτ Σανλί, που ήταν <<ζωντανή βόμβα>>. Και συνεχίζει αναμασώντας τα διάφορα κατασκευάσματα: Για το στρατόπεδο αυτό ελέχθη  γράφει ,  ότι έκλεισε μετά από αίτημα της Τουρκίας.  Στην πραγματικότητα, το εν λόγω στρατόπεδο, είναι ακόμα σε λειτουργία.Βέβαια δεν λέει πουθενά ότι η Ελλάδα συνεχώς εδώ και χρόνια έχει διαψεύσει ότι υπάρχει στρατόπεδο εκεί ( ή όπου αλλού  , ενώ δεν γράφει ότι τα περί κλεισίματος ήταν μυθεύματα της Άγκυρας , διότι δεν μπορεί να κλείσει κάτι που δεν υπάρχει. Επειδή όμως το σενάριο περί κλεισίματος δεν βολεύει τις μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ)  έφτιαξαν καινούργιο ότι …ποτέ δεν …έκλεισε!!!

Και συνεχίζει το δημοσίευμα με μια άλλη εκδοχή, για να γίνει πιο …επίκαιρο:  Οτι δηλαδή για να μην τραβάνε την προσοχή, ορισμένα μέλη του DHKP-C, πέρασαν από την Ελλάδα στη Συρία! Στη Λαττάκια Συρ’ιας γράφει  εκπαιδεύονται στα όπλα, σήμερα, τουλάχιστον 200 μέλη του DHKP-C. Ο υπεύθυνος της στρατιωτικής πτέρυγας, της εν λόγω οργάνωσης, βρίσκεται στη Συρία. 

Είναι προφανές ότι αυτού του είδους τα σενάρια δεν βγαίνουν ούτε συντηρούνται τυχαία: Λόγω της ευαισθησίας της διεθνούς κοινής γνώμης από την αιματηρή επίθεση , <<κολλάει>> εύκολα μια εμπλοκή. Και σε αυτά οι Τούρκου είναι <<μανούλες>> Γι αυτό και πρέπει η Αθήνα επισήμως να απαντήσει και να μην τα αφήνει να σέρνονται. Τώρα που είναι ακόμα ο κ. Ερντογάν στην Ουάσιγκτον. Διότι μην αποκλείει κανείς ότι κάποιοι θα πλασάρουν τα αισχρά αυτά δημοσιεύματα  σε παράγοντες στις ΗΠΑ και αλλού….
 

Tags: ΒΟΜΒΕΣΕΛΛΑΔΑΤΟΥΡΚΙΑ

Related Posts

NAVTEX - ΝΟΤΑΜ
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Με ΝΟΤΑΜ και NAVTEX η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο, λίγο πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη και Ερντογάν

09/02/2026 - 20:51
Ερντογάν
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στην Άγκυρα: Υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ, Ουκρανία και Ιράν στη ατζέντα

08/02/2026 - 18:33
Άγκυρα - Μητσοτάκης - Ερντογάν
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Στις 11 Φεβρουαρίου η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στην Άγκυρα

05/02/2026 - 12:54

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα: Το 1943 οι Σοβιετικοί αντεπιτίθενται καθολικά σε Στάλινγκραντ, Λένινγκραντ και Καύκασο

NATO: Οι ΗΠΑ παραδίδουν στους Ευρωπαίους δύο επιχειρησιακά στρατηγεία και αναλαμβάνουν την ενιαία ναυτική διοίκηση

ΗΠΑ και Αρμενία υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας στον τομέα της πυρηνικής ενέργειας

Με ΝΟΤΑΜ και NAVTEX η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο, λίγο πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη και Ερντογάν

Η Ταϊβάν αγοράζει 10 νέα C-130J αντί να αναβαθμίσει τα παλαιότερα C-130H, λόγω κόστους

Το Ισραήλ παίρνει μέτρα για να ενισχύσει τον έλεγχο στη Δυτική Όχθη – Αντιδρούν μουσουλμανικές χώρες

Σε πολυεθνική και όχι σε κρατικές αρχές η διαρροή πληροφοριών, ισχυρίζεται ο Σμήναρχος – Η κινεζική τακτική του reverse engineering

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι πιέζουν το Ποκρόφσκ, εκμεταλλευόμενοι την «ανεπαρκή» αεράμυνα

Top News

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι έγκυος ξανά: Το συγκινητικό βίντεο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον γιο τους Βασίλη

Ιωάννα Τούνη: «Νομίζω μου αξίζει να πάω μια φορά ταξίδι χωρίς να πληρώνω εγώ»

Άγγελος Λάτσιος: Η φωτογραφία με την αδελφή του Λάουρα και οι ευχές για τα γενέθλιά της

«Στίβεν» το όνομα του Κινέζου πράκτορα που στρατολόγησε τον 54χρονο κατάσκοπο σμήναρχο - Έδιναν «ραντεβού» σε εστιατόριο του Πειραιά

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert