Πυροβολισμοί στον Έβρο: Μια παράτυπη μετανάστρια νεκρή από τουρκικά πυρά

Μια γυναίκα έπεσε νεκρή στον Έβρο, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, Τούρκοι συνοριοφύλακες άνοιξαν πυρ κατά μεταναστών που προσπαθούσαν να φτάσουν στην ελληνική όχθη του ποταμού Έβρου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας, για πυροβολισμούς που έπεσαν στην περιοχή του Σουφλίου στον Έβρο. Αργότερα έγινε γνωστό πως Τούρκοι στρατοχωροφύλακες άρχισαν να πυροβολούν δύο βάρκες γεμάτες με μετανάστες, οι οποίοι προσπαθούσαν να φτάσουν στην ελληνική πλευρά του Έβρου.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Τούρκοι άρχισαν να πυροβολούν όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των Ελλήνων Συνοριοφυλάκων, οι οποίοι όπως συνηθίζουν σε αυτές τις περιπτώσεις άναψαν τους μεγάλους φακούς για να αποτρέψουν τους παράτυπους μετανάστες να φτάσουν στην Ελλάδα.

Οι Τούρκοι στην προσπάθειά τους να μην επιτρέψουν στους μετανάστες να γυρίσουν πίσω, άρχισαν να πυροβολούν. Από τους πυροβολισμούς ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια γυναίκα.

Με πληροφορίες από: Newsit / evros-news.gr | Φωτογραφία αρχείου