Συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ τη Δευτέρα στην Αθήνα

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη συνάντηση για τα ΜΟΕ, είχε λάβει χώρα στις 13 Νοεμβρίου 2023 στην Άγκυρα.

Onalert Newsroom
ΜΟΕ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) θα διεξαχθεί αύριο, Δευτέρα 22 Απριλίου, στην Αθήνα, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Όπως ανακοινώθηκε, των δύο αντιπροσωπειών θα ηγούνται ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και ο υφυπουργός Εξωτερικών Μπουράκ Ακτσαπάρ, αντιστοίχως.

Θα μετέχουν, επίσης, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών.

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη συνάντηση για τα ΜΟΕ, είχε λάβει χώρα στις 13 Νοεμβρίου 2023 στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ
ΤΟΥΡΚΙΑ

Ερντογάν για τις αμερικανικές ενδιάμεσες εκλογές: «Οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ στηρίζονται σε στέρεα θεμέλια»

Ο Τούρκος πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει τον στενό διάλογο τόσο με την αμερικανική κυβέρνηση όσο και με τα δύο νομοθετικά σώματα των ΗΠΑ