OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

ΘΡΑΚΗ:Απίστευτη πρόκληση «τούρκων»! «Υψωσαν» τουρκική σημαία στο ρολόϊ της Ξάνθης

23/09/2012 - 00:01
Share on FacebookShare on Twitter
Το θράσος των φανατικών της Θράκης που θέλουν με το ζόρι να την κάνουν «τουρκική» έχει πλέον ξεφύγει από κάθε όριο ανοχής. Προκαλούν εκμεταλευόμενοι την ανοχή της Αθήνας η οποία όπως γράφουμε σε άρθρο του Onalert …παρακολουθεί και ανησυχεί. 

Η εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ της Θράκης δημοσιεύει μια φωτογραφία που απλά επιβεβαιώνει ότι οι «σκληροί Τούρκοι» έχουν ξεπεράσει τα όρια. Είναι φωτογραφία από την επίσκεψη του Τούρκου αντιπροέδρου Μπεκίρ Μποζντάγ κατά την επίσκεψή του στη Ξάνθη στις 18 Αυγούστου. 

Στη φωτογραφία φαίνεται ο Τούρκος αντιπρόεδρος να παραλαμβάνει ως δώρο μια  »φωτογραφία» που δείχνει το ρολόϊ της Ξάνθης με τούρκικες σημαίες στο ρολόϊ της πλατείας της πόλης! 

Γράφει η εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ:

«Μια παλιά φωτογραφία της Ξάνθης επί Τουρκοκρατίας με την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ επάνω στο ψηλό μας το ρολόι, δώρισαν η αυτοαποκαλούμενη «Τουρκική» Ένωση Ξάνθης στον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής Κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ κατά την επίσκεψή του στη Ξάνθη στις 18 Αυγούστου. Η «φωτογραφία» αυτή που ήδη γίνεται αντικείμενο έντονων συζητήσεων –φαντάζεστε να επισκέπτεται μια ελληνική αποστολή την Αγία Σοφία κι ο Πατριάρχης να «δωρίζει» εικόνες της… Κωνσταντινούπολης επί Βυζαντινών αυτοκρατόρων με την Βυζαντινή ή Ελληνική σημαία τι θα γίνονταν στην γείτονα χώρα… -ενώ αποτέλεσε και κεντρικό θέμα της εκπομπής «Ανοιχτή γραμμή», καθώς ο εκδότης μας Πάνος Παπαδόπουλος διατύπωσε την καθαρή θέση μήπως «η φωτογραφία είναι χαλκευμένη καθώς οι καιροί είναι ιδιαίτερα πονηροί και κρίσιμοι, ωστόσο αν είναι γνήσια, τότε ΝΑΙ υπάρχει σοβαρό θέμα Εθνικής, πολιτικής και ηθικής τάξης γιατί δόθηκε ενώπιον κι ενός βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και συγκεκριμένα του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που παρόν την ώρα του «δώρου» από τον Πρόεδρο της ΤΕΞ!!!


ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ…
Από την δημοσιογραφική έρευνα που κάναμε λοιπόν διαπιστώσαμε ότι πράγματι οι υπεύθυνοι της ΤΕΔΚ έδωσαν στον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής Κυβέρνησης κ. Μπεκίρ Μποζντάγ μια ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της Ξάνθης (επί Τουρκοκρατίας), με την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ επάνω στο ψηλό μας το ρολόι, εκφράζοντας την επικίνδυνη λογική και πολιτική, «πάλι με χρόνια και καιρούς, πάλι η Δυτική Θράκη θα γίνει ΤΟΥΡΚΙΚΗ»!!!

Πρόκειται στην ουσία για μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥ που οφείλουν όλοι να καταδικάσουν με πρώτο και καλύτερο τον υποτιθέμενο αριστερό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που ήταν παρόν στην όλη εκδήλωση όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και από την φωτογραφία που αποκαλύπτουμε!!!

Δεν ξέρουμε αν η φωτογραφία είναι της εποχής, ή οι αρμόδιοι της ΤΕΞ «βρωμίσανε» το Σύμβολο της Ξάνθης, το ΨΗΛΟ μας το ρολόι μοντάροντας επάνω του την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ κι έκαναν το κάδρο δώρο στον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής Κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ!!!

Ότι και να ‘ναι και χωρίς η εφημερίδα μας να ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ, το «δώρο» που κάνανε οι κύριοι της ΤΕΞ παρουσία του Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ. Μετέ και των υπολοίπων, ήταν μια φωτογραφία ΔΙΧΑΣΜΟΥ που προσωπικά θεωρούμε ότι δεν εκφράζει τους Χριστιανούς αλλά και τους μουσουλμάνους με τους οποίους έχουμε κοινές αγωνίες επιβίωσης και κοινό μέλλον ελπίδας να πάμε μπροστά την Ξάνθη και την Θράκη, σαν ένα Ευρωπαϊκό κράτος.

Από την άλλη περιμένουμε τις καθαρές θέσεις των κομμάτων για την συγκεκριμένη φωτογραφία ΔΙΧΑΣΜΟΥ… και ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ αυτών των πρακτικών.
Για να δούμε και οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ τι θέση θα πάρουν, αλλά και τα άλλα κόμματα…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Παρακρατικές οργανώσεις δρουν στη Θράκη».Τι είπε ο Αβραμόπουλος στη Βουλή
 
«Ο Άνθιμος αφόρισε τα τουρκικά σήριαλ»!

Η Εθνική μας αναξιοπρέπεια στη Θράκη! ΒΙΝΤΕΟ

Tags: ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣΘΡΑΚΗΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Related Posts

ΥΠΕΘΑ - τουρκικό υπουργείο Άμυνας
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

«Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το casus belli», λένε πηγές του ΥΠΕΘΑ – Η απάντηση στο τουρκικό υπουργείο Άμυνας

04/12/2025 - 16:48
F-16 - Τουρκικό ΥΠΑΜ - Δένδιας
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Το τουρκικό ΥΠΑΜ απαντά στον Νίκο Δένδια για το νέο δόγμα αποτροπής στο Αιγαίο: «Δεν αποτελούμε απειλή, αλλά είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε»

04/12/2025 - 15:54
Μητσοτάκης
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα επιδιώκει το διάλογο με την Τουρκία χωρίς να υποχωρούμε από τις θέσεις μας»

03/12/2025 - 20:56

Διαβάστε Επίσης

Γαλλία: Άνοιξε πυρ εναντίον drones πάνω από τη βάση των υποβρυχίων της γαλλικής δύναμης αποτροπής

ΗΠΑ: Ανακοίνωσαν ότι έπληξαν ταχύπλοο που φέρεται να μετέφερε ναρκωτικά – 4 νεκροί [vid]

Ισραήλ: Αύξηση στρατιωτικών δαπανών στα 34 δισ. προβλέπει το προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2026

Μαδούρο: Ζήτησε από τον Τραμπ να κρατήσει 200 εκατομμύρια και αμνηστία 100 αξιωματούχων του για να αποχωρήσει από τη Βενεζουέλα

Κακοκαιρία Byron: Σε δυτική και βόρεια Αττική τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

«Εκρηκτικό» ξημέρωμα στο Γκρόζνι – Χτυπήθηκε κυβερνητικό κτίριο της Τσετσενίας [vid]

Οι ΗΠΑ πωλούν στον Καναδά πελώριες ποσότητες βομβών αξίας 2,68 δισ. δολαρίων

Ρωσία: Πυρκαγιά σε τερματικό σταθμό αερίου και λιμάνι μετά από ουκρανική επίθεση [vids]

Top News

Καιρός - Τσατραφύλλιας: Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει - Τα 7 σημεία που παραμένουν στο επίκεντρο

Τάσος Ξιαρχό προς Κόνι Μεταξά: Αυτά τα καραγκιοζιλίκια εγώ δεν τα θέλω και δε τα σηκώνω

Το Plan b της κυβέρνησης για να φύγουν οι αγρότες από τα μπλόκα πριν από τις γιορτές

Κωνσταντίνος Αργυρός για Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο πρόσεχε τους διπλανούς της

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert