OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Η Τουρκία «καρφώνει» την Ελλάδα στην Ουάσινγκτον!

06/02/2013 - 00:39
Share on FacebookShare on Twitter
ΤΟΥ Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ

<<Ρουφιανόχαρτο>> στην Ουάσιγκτον με τα γνωστά ψεύδη και τις κατασκευασμένες διαρροές που εμφανίζει ως »στοιχεία» περί δήθεν εκπαιδεύσεων μελών  του DHKP-C στην Ελλάδα ετοιμάζει να στείλει η Άγκυρα.

 Εκμεταλλευόμενη το αυτονόητο ενδιαφέρον των ΗΠΑ για την  αιματηρή  βομβιστική επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα η Τουρκία θα επιχειρήσει να σκεπάσει τις ευθύνες της υποστηρίζοντας ένα σενάριο που μπάζει από παντού σε βάρος της Ελλάδας.Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει επί του θέματος ότι υπηρεσίες  πληροφοριών ετοιμάζουν λεπτομερή φάκελο σχετικά με την οργάνωση DHKP-C τον οποίο θα μοιραστούν με τους αρμοδίους των ΗΠΑ . Στον φάκελο, αναφέρεται στο ρεπορτάζ,  θα αναφερθεί ότι «η οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην Πρεσβεία σας διοικείται από την Ελλάδα και εκεί τα μέλη της περνούν από εκπαίδευση όπλων».

Στον φάκελο αυτό θα αναφερθεί ότι το DHKP-C, όταν άρχισε να δέχεται πιέσεις από τις ευρωπαϊκές χώρες, διολίσθησε προς την Ελλάδα. Τα μέλη της οργάνωσης άρχισαν να μένουν στο στρατόπεδο του Λαυρίου το οποίο στεγάζει και μέλη του ΡΚΚ.
 
Κατά το σενάριο που έχει κατασκευαστεί από ύποπτους κρατικούς κύκλους και διοχετευθεί σε μερίδα του τουρκικού τύπου, στο Λαύριο ηγετικά στελέχη είναι η αποκαλούμενη »Μεγάλη Αδελφή» Ζερρίν Σαρί και ο Χουσεγίν Φεβζί Τεκίν – σ.σ. χθες άλλες εφημερίδες τον εμφάνιζαν να έχει κέντρο την …Θεσσαλονίκη όπως έγραψε σχετικά το OnAlet. Επίσης – υποστηρίζει η εφημερίδα – …εξακριβώθηκε ότι η οργάνωση εκπαιδεύεται και στα όπλα στην Ελλάδα. Τα στρατόπεδα αυτά, υποστηρίζει,  βρίσκονται στην Κινέττα , στον Ωρωπό και στο Δήλεσι!

 Και ακολουθεί το … γνωστό παραμύθι με τα …διάσπαρτα »στρατόπεδα» :Στην Κινέττα οι τρομοκράτες κάνουν  περισσότερο σωματική αγωγή , ενώ η εκπαίδευση στα όπλα και βόμβες γίνεται στον Ωρωπό και Δήλεσι. Σε απόσταση 200 μέτρων από την παραλία βρίσκεται τριώροφο σπίτι στο χώρο του …στρατοπέδου, τα δε όπλα κρύβονται …θαμμένα κάτω από το δένδρο της… κορομηλιάς στο στρατόπεδο – σ.σ. όχι δεν λέει αν τα ποτίζουν για να …φυτρώσουν!

Σε αντίθεση με άλλες εφημερίδες (πχ POSTA) που αναφέρουν ότι  ο Ετσεβίτ Σανλί ήταν τρεις μήνες στην Τουρκία προερχόμενος  από Γερμανία- η Vatan  (με τον τίτλο « Το Καντίλ του DHKP-C στην Ελλάδα»)  γράφει ότι διαπιστώθηκε πως ο βομβιστής που πραγματοποίησε την επίθεση αυτοκτονίας, είχε εκπαιδευτεί σε όπλα και βόμβες στην Ελλάδα και στις 12 Δεκεμβρίου του 2012 πραγματοποίησε είσοδο στην Τουρκία από  αυτή με πλαστό διαβατήριο… 

 Και στην Αθήνα τα …<<στοιχεία>>
Πάντως εκτός από την Ουάσιγκτον η Άγκυρα θα δώσει, λέει,  τα <<στοιχεία>> – σ.σ. την …κορομηλιά!- και στην Ελλάδα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα Turkiye σε ρεπορτάζ με τίτλο « Δίνουμε έγγραφα στην γείτονα». Εκεί  γράφει ότι η Άγκυρα ετοίμασε φάκελο αναφορικά με το ΡΚΚ και το DHKP-C που βρίσκεται στην Ελλάδα. Η Τουρκία θα παραδώσει στην Ελλάδα κατάλογο (μελών)  του DHKP-C και άλλων οργανώσεων καθώς και τις δραστηριότητές τους. Η Άγκυρα, υποστηρίζει η εφημερίδα,  θα πει στην Αθήνα « Ιδού τα στοιχεία , κινητοποιηθείτε» . Μάλιστα υποστηρίζει ότι ο Τούρκος Πρωθυπουργός κ. Ερντογάν θα δώσει τον φάκελο αυτό στον Έλληνα Πρωθυπουργό κ Α. Σαμαρά , στην Σύνοδο της Ανώτατου Επιπέδου Συνεργασίας που θα πραγματοποιηθεί στην Άγκυρα στις 5 Μαρτίου.

Η Άγκυρα  θα πει « στοπ» στην Ελλάδα η οποία, όπως υποστηρίζει, προστατεύει τους τρομοκράτες του DHKP-C μεταξύ των οποίων ήταν και η «ζωντανή βόμβα» που επιτέθηκε στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αγκυρα καθώς και των άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Καμικάζι» και στη Θεσσαλονίκη, «βλέπουν» τώρα οι Τούρκοι!

 
 Προσοχή με την Τουρκία και την DHKP-C

Ερντογάν:»Ναι στην αποχώρηση των ανταρτών του PKK»

Tags: ΕΛΛΑΔΑΗΠΑΤΟΥΡΚΙΑ

Related Posts

F-16 - Τουρκικό ΥΠΑΜ - Δένδιας
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Οπλισμένα τουρκικά F-16 πέταξαν στο κεντρικό Αιγαίο – Έκαναν τέσσερις παραβιάσεις

12/12/2025 - 18:10
Γκιουλέρ
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Γιασάρ Γκιουλέρ: «Δεν θα ανεχθούμε καμία προσπάθεια μονομερών τετελεσμένων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο»

11/12/2025 - 19:37
Φιντάν
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Η Αθήνα απαντά στις δηλώσεις Φιντάν: «Αναθεωρητικές θέσεις και προτάσεις είναι καθολικά απορριπτέες»

09/12/2025 - 21:08

Διαβάστε Επίσης

ΥΠΕΘΑ: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις στη Βουλή – Οι αλλαγές που φέρνει και ο στόχος του

Steel Dome: «Με 100 συστήματα αεράμυνας ενισχύεται ο τουρκικός θόλος το 2026 – Θα έχει AI και συστήματα EW

ΕΕ: «Κρίσιμη αυτή η εβδομάδα για την χρηματοδότηση της Ουκρανίας – Ο Πούτιν δεν θα σταματήσει στο Ντονμπάς»

Ρωσία: «Καταρρίφθηκαν 130 ουκρανικά drones εκ των οποίων 15 είχαν στόχο τη Μόσχα»

Ιράν: «Θα συνεχίσουμε να υποστήριζουμε τη Χεζμπολάχ» – Οι ΗΠΑ πιέζουν τον Λίβανο για τον αφοπλισμό της

Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: «Έρχονται πιο αυστηροί νόμοι για τα όπλα» είπε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας

Κολομβία: Εντολή του προέδρου Πέτρο στον στρατό να επιτεθεί κατά των ανταρτών του ELN

Ισραήλ: Ο στρατός σκότωσε δύο μαχητές και ένα διοικητικό στέλεχος τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Top News

Νεκρός ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του, Μισέλ - Δολοφονήθηκαν από τον γιο τους

Εύη Βατίδου: Ασχολούμαι με κατασκευές σε σπίτια και παρακολουθώ το πολιτικό σκηνικό γενικότερα

Ιωάννα Τούνη για Δημήτρη Αλεξάνδρου κατά την επιστροφή της από το Μεξικό: «Η ζωή με στεναχωρεί»

Καιρός - Μαρουσάκης: Βροχές και χιόνια φέρνουν απανωτές κακοκαιρίες τις μέρες των Χριστουγέννων

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert