Τουρκικά ΜΜΕ: «Έθαψαν» τον «εξάψαλμο» Τσίπρα σε Ερντογάν

Τα Τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, «έκοψαν» τον «εξάψαλο του Αλέξη Τσίπρα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ακόμη και τέσσερις ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση-απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης στις ιταμές δηλώσεις του «σουλτάνου» για το ζήτημα των δυο Ελλήνων Στρατιωτικών, τα αντανακλαστικά των ΜΜΕ της γείτονος δεν είχαν ενεργοποιηθεί.

Ελάχιστα δε, ήταν εκείνα που φιλοξένησαν στις αναρτήσεις τους μέρος των δηλώσεων. Μάλιστα οι τίτλοι ήταν καρμπόν ενώ και το περιεχόμενο απόλυτα ευθυγραμμισμένο. 

Δυναμική απάντηση: Η Ελλάδα έχει Πρωθυπουργό όχι Σουλτάνο, είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας «Ahval», που αναφέρει αναλυτικά την ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου με τις οποίες διέψευσε τους ισχυρισμούς του Προέδρου της Τουρκίας περί της υπόσχεσης που έλαβε από τον Αλέξη Τσίπρα για γρήγορη έκδοση των 8 τούρκων αξιωματικών που αυτομόλησαν στη χώρα μας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος. 

Copy Paste ο τίτλος και της ιστοσελίδας haberdar η οποία στην μεταμεσονύχτια ανάρτησή της αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: για πρώτη φορά ο Έλληνας Πρωθυπουργός απάντησε στα λεγόμενα Ερντογάν περί συμφωνίας για τους 8 Τούρκους. 


Πανομοιότυπος και ο τίτλος της ιστοσελίδας του Gak TV