Τουρκικά ΜΜΕ: «Πανηγύρι» με τις δηλώσεις Καμμένου και τις πολιτικές αντιδράσεις

Μαθήματα σύμπνοιας και ευθυγράμμισης με την γραμμή του καθεστώτος Ερντογάν δίνουν και σήμερα τα τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που έχουν στήσει «πανηγύρι» με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου.

Η Τουρκία ήταν ο στόχος η Ελλάδα κλονίστηκε γράφει στον τίτλο της η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Μιλιέτ. Στο δημοσίευμά της αναφέρεται στις πολιτικές αντιδράσεις που προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου. Με ανοίκειο τρόπο χαρακτηρίζει τον ΥΕΘΑ επικεφαλής του εθνικιστικού κόμματος ΑΝΕΛ. 

Copy paste ο τίτλος και της Χουριέτ, η οποία δεν φιλοξενεί μεταξύ των πρώτων, την είδηση με την τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου στους κοινοβουλευτικές συντάκτες μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της επιτροπής εξοπλισμών. Πανομοιότυπα και τα επιθετικά στοιχεία κατά του ΄Έλληνα ΥΕΘΑ, τον οποίο αναφέρει ως γνωστό για την εθνικιστική ρητορική του. 

O τρελός Ερντογάν κατά τον Έλληνα ΥΕΘΑ προκάλεσε την κριτική των κομμάτων στην Ελλάδα αναφέρει το ΒΒC Turkce, το οποίο επίσης δεν παραλείπει να προσδιορίσει με τον όρο ακροδεξιό κόμμα, τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Υποστηρίζει μάλιστα ότι για αυτή την έκφραση δέχτηκε κριτική και από τον βουλευτή του κόμματός του κ. Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος κατά το τουρκικό BBC την χαρακτήρισε υπερβολική.