O τουρκικός Τύπος σήμερα 30-01-2013

Το ενδεχόμενο της κατασκευής τεμένους στην Αθήνα και η μείωση του ρυθμού αύξησης του πληθυσμού στην Τουρκία είναι τα βασικά θέματα του τουρκικού Τύπου.

O τουρκικός Τύπος σήμερα 30-01-2013

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

« Εμείς θα κάνουμε το τζαμί στην Αθήνα» είναι ο τίτλος της Türkiye. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως ο τούρκος πρωθυπουργός «έκανε την πρόταση αυτή στον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος είδε θετικά το θέμα»! Η ίδια εφημερίδα έχει ως βασικό θέμα « την ίδρυση κοινού στρατού του τουρκικού κόσμου» και υποστηρίζει πως ξεκίνησε η συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας με τη Μογγολία, το Αζαρμπαϊτζαν, και την Κιργιζία.

«Αποχαιρετισμός από το ναύαρχο» είναι ο τίτλος της Vatan. H τουρκική εφημερίδα γράφει πως αρχηγός στόλου ναύαρχος Νεντίμ Γκιουλέρ, ο οποίος παραιτήθηκε «πήγε στο ναύσταθμο του Γκιόλτζουκ για να αποχαιρετίσει και με την ομιλία του προς τους αξιωματικούς εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης του.»

«Ενίσχυση για τα μωρά» είναι ο τίτλος της Hürriyet. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως η κυβέρνηση Ερντογάν που διαπίστωσε πως μειώνεται η ρυθμός της αύξησης του πληθυσμού ετοιμάζεται να λάβει μέτρα ενίσχυσης των οικογενειών που θα κάνουν πολλά παιδιά.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ