OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Στέλεχος του AKP «απειλεί» ότι ο στρατός μπορεί να φτάσει σε 5 ώρες στην Αθήνα – Δεν πείθει ούτε τον… Πεκέρ!

22/11/2021 - 10:02
Τουρκία
Share on FacebookShare on Twitter

Το γεγονός ότι διάφοροι κύκλοι στην Τουρκία χρησιμοποιούν την Ελλάδα άλλοτε ως «φόβητρο» και άλλοτε ως μέσο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης που δοκιμάζεται από την ακρίβεια και τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές του Ερντογάν, είναι ηλίου φαεινότερο.

Απλά πλέον έχει τόσο «παραφορεθεί» που δεν πείθει σχεδόν κανέναν, εκτός από ορισμένους φανατικούς.

Τελευταίο παράδειγμα ήταν το λογίδριο ενός στελέχους του AKP στην Τουρκία, του Μετίν Κιουλούκ, που – όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης – υποστήριξε ότι ξένες δυνάμεις θέλουν να επιτεθούν στην Τουρκία οικονομικά και στρατιωτικά.

Είπε μάλιστα ότι «θα βάλουν» την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία και πως αν το τολμήσει, οι Τούρκοι θα φτάσουν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη μέσα σε πέντε ώρες.

«Τους προκαλούμε. Η Ελλάδα λέει θα εκτοξεύσει πυραύλους. Ας το κάνει να δούμε τι θα γίνει. Σε 5 ώρες θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη. Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα. Οτιδήποτε κι αν κάνουν. Μην ξεχνάτε, δεν υπάρχει πια η παλιά Τουρκία», δήλωσε ο Κιουλούκ.

Στον Κιουλούκ «ανέλαβε» να απαντήσει ο γνωστός και μη εξαιρετέος μαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ. Άλλωστε οι δυό τους είναι γνωστοί, καθώς ο αυτοεξόριστος Πεκέρ έχει αποκαλύψει πως ο Κιουλούκ ήταν στο μισθολόγιό του, παίρνοντας 10.000 € τον μήνα..!

Τι απάντησε ο Πεκέρ και «προσγείωσε» τον μεγαλοϊδεατισμό του πρώην «υπαλλήλου» του και στελέχους του AKP; Έγραψε μέσω Twitter:

«Ο παλιός μου φίλος ο Μετίν Κιουλούκ ενθουσιάστηκε πάλι. Είπε πως “Αν χρειαστεί σε 5 ώρες θα μπούμε στην Αθήνα”. Εσείς τελευταία μπήκατε στη Συρία, λέγοντας πως θα κάνουμε την προσευχή της Παρασκευής στο τζαμί Εμεβί της Δαμασκού. Αλλά αν δεν δώσει άδεια η Ρωσία, ούτε χαρταετό δεν μπορείτε να πετάξετε από την άλλη πλευρά των συνόρων».

Και ο Πεκέρ συνέχισε:

«Προφανώς η Ελλάδα θα είναι το νέο αφήγημα για να χρησιμοποιήσετε τα αισθήματα των αφελών και αγνών ανθρώπων μας. Είθε ο Παντοδύναμος Θεός να μην κάνει κανένα να υποφέρει. Μα τι απατεωνιά είναι αυτή; Μα τι ρεζιλίκι είναι αυτό;».

Τουρκικά ΜΜΕ: Ίσως η Ελλάδα επιτεθεί στην Τουρκία

Βέβαια δεν είναι μόνον ο Κιουλούκ που καλλιεργεί το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου, ίσως και πολέμου, ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Υπάρχουν και τουρκικά μέσα ενημέρωσης που «χορεύουν στον ίδιο σκοπό».

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου ΤGRT HABER, που μετέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Μανώλης Κωστίδης:

«Οι ΗΠΑ με τη συνεργασία αυτή στηρίζουν την Ελλάδα για στείλουν μήνυμα και στην Τουρκία! Τώρα θα δούμε τις ασκήσεις που γίνονται στα πλαίσια του ενεργειακού πολέμου. Όλες οι χώρες που είναι απέναντι στην Τουρκία όπως η Αίγυπτος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι Ελληνοκύπριοι, η Ελλάδα συγκεντρώθηκαν και κάνουν ασκήσεις. Ποιος μπορεί να είναι ο στρατηγικός λόγος της διενέργειας αυτών των ασκήσεων; Ποιός είναι ο στόχος της άσκησης ‘’Μέδουσα’’ στην ανατολική Μεσόγειο;».

«Η Ελλάδα η οποία έχει συγκεντρώσει τόσες χώρες, τόσες δυνάμεις δίπλα της, όπως τις ΗΠΑ, όπως αυτές τις χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο και κάνει τόσες ασκήσεις, μπορεί να συγκρουστεί με την Τουρκία.  Ίσως επιτεθεί στην Τουρκία», αναφέρει το «ρεπορτάζ».

 

 

Tags: AKPΣΕΝΤΑΤ ΠΕΚΕΡΤΟΥΡΚΙΑ

Related Posts

Τουρκία - F-16
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Προκαλεί η Τουρκία στο Αιγαίο: «Σήκωσε» F-16 για άσκηση χωρίς να καταθέσει σχέδια πτήσης – Παραβιάσεις και από CN-235

26/03/2026 - 19:49
Τουρκία
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Η Τουρκία προκαλεί με νέες απειλές για τους Patriot στην Κάρπαθο: «Τα όπλα σας δεν είναι αρκετά»

19/03/2026 - 12:43
τουρκικά UAV
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκικό UAV παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο και έκανε δύο παραβάσεις στο FIR Αθηνών

13/03/2026 - 18:41

Διαβάστε Επίσης

GARC: Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν την επιχειρησιακή ανάπτυξη USV στα Στενά του Ορμούζ [vid]

Financial Times: Τα Εμιράτα θα συμμετέχουν σε αποστολή για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ

Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα ότι έχει «αιχμαλωτίσει» πλοία με παναμαϊκή σημαία στα λιμάνια της

Στενά του Ορμούζ: Τα πλεονεκτήματα του Ιράν, η στρατηγική των ΗΠΑ και η παράταση στο τελεσίγραφο Τραμπ

Wall Street Journal: Ο Τραμπ εξετάζει την ανάπτυξη 10.000 επιπλέον στρατιωτών στη Μέση Ανατολή

Το Ιράν εξαπέλυσε μπαράζ επιθέσεων με πυραύλους και drones κατά του Ισραήλ και των χωρών του Κόλπου

Τραμπ στην δεξίωση για την 25η Μαρτίου: «Οφείλουμε στους Έλληνες τόσα πολλά» [vids]

Η Πολεμική Αεροπορία σε τροχιά κυριαρχίας: Ο πόλεμος φέρνει εμπόδια στα τουρκικά Eurofighter

Top News

Fuel Pass 2026: Ανοίγει από την επόμενη εβδομάδα η πλατφόρμα για αιτήσεις - Βήμα βήμα η διαδικασία

Ζόζεφιν: Επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την επανασύνδεση με τον Νίνο - «Ερωτευτείτε γιατί χανόμαστε»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η χιουμοριστική ανάρτηση με τον Σάκη Κατσούλη - «Τώρα εμείς θα γίνουμε γονείς;»

Φαίη Σκορδά: Για την ξαφνική αποχώρηση από το «Buongiorno» - «Κατάλαβα ότι δεν είναι απλό και πρέπει να πάω»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert