O τουρκικός Τύπος σήμερα 08-11-2012

Τα σχέδια του Ερντογάν, που αυξάνουν τις αρμοδιότητες του προέδρου της Τουρκίας και το θέμα της εισβολής των Τούρκων κομάντος είναι τα βασικά θέματα του τουρκικού Τύπου.

O τουρκικός Τύπος σήμερα 08-11-2012

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

     «Αν ο Ερντογάν λάβει αυτές τις αρμοδιότητες θα γίνει ο 37ος Σουλτάνος» είναι ο τίτλος της Sözcü. H τουρκική εφημερίδα αναφερει πως «ο Ερντογάν έφερε στο Κοινοβούλιο αυτό το σύστημα που έχει στο μυαλό του και αν λάβει όλες τις αρμοδιότητες θα έχει τη δύναμη όπως οι Οθωμανοί Σουλτάνοι».

     «Χτύπησαν και επέστρεψαν» είναι ο τίτλος της Τürkiye. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως τούρκοι κομάντος εισέβαλλαν στο Βόρειο Ιράκ «χτύπησαν στόχους στο Β.Ιράκ και επέστρεψαν στην Τουρκία». Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως η επιχείρηση του τουρκικού στρατού ήταν επιτυχημένη.

    «Χτύπημα με μπερέ στο Β.Ιράκ» είναι ο τίτλος της Sabah. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως «τούρκοι κομάντος μπήκαν στο Β.Ιράκ και τίναξαν στο αέρα βάση του PKK και επέστρεψαν στην Τουρκία».

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ