O τουρκικός Τύπος σήμερα 29-10-2012

Η κατασκευή του νέου αεροδρομίου της Κων/πολης και η άδεια επίσκεψης της οικογένειας του Οτζαλάν στο νησί Ιμραλι είναι τα βασικά θέματα του τουρκικού Τύπου.

O τουρκικός Τύπος σήμερα 29-10-2012

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

«Βγήκε η βίζα στην οικογένεια του Αpo» είναι ο τίτλος της Taraf. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Τουρκίας ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για την επίσκεψη της οικογένειας του Οτζαλάν στο νησί Ιμραλι. Τους προηγούμενους μήνες είχαν παρουσιαστεί διάφορα γραφειοκρατικά εμπόδια.

« Ο Ατατούρκ δεν πεθαίνει η δημοκρατία δεν καταρρέει» είναι ο τίτλος της Cumuriyet. H τουρκική εφημερίδα με αφορμή την εθνική γιορτή της ίδρυσης της τουρκικής δημοκρατίας χρησιμοποιεί αυτόν τον τίτλο.

«Αυτό είναι το τρίτο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης» είναι ο τίτλος της Radikal. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως η κυβέρνηση έχει ετοιμάσει τα σχέδια για το τρίτο αεροδρόμιο το οποίο θα χτιστεί στη βόρεια Κωνσταντινούπολη δίπλα από τη Μαύρη Θάλασσα.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιγαίο - ATR-72 - παραβιάσεις
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκικό ATR-72 και δύο UAV έκαναν παραβιάσεις και παραβάσεις σε όλο το Αιγαίο

Νέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026, τουρκικά αεροσκάφη, στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.