Τουρκικός Τύπος: «Καταγράφηκε Τούρκος βαμπίρ»

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

«Ο πρώτος Τούρκος βαμπίρ» είναι ο τίτλος της Vatan. H τουρκική εφημερίδα γράφει πως τούρκοι επιστήμονες κατέγραψαν στην επιστημονική κοινότητα έναν 23 χρονο νεαρό ο οποίο όταν ήταν φαντάρος ζήτησε τη βοήθεια επιστημόνων καθώς είχε ανάγκη να πίνει ανθρώπινο αίμα.
Ο τούρκος «δράκουλας» είχε περάσει πολλά τραύματα όπως είχε σκοτωθεί η κόρη του, είχε γίνει μάρτυρας δυο δολοφονιών κτλ. Με αποτέλεσμα να χαλάσει η ψυχολογία του και να ζητά την ανάγκη να πίνει αίμα. Αρχικά έπινε το δικό του αίμα, αργότερα τραυμάτιζε φίλους του. Ο πατέρας του είχε υποχρεωθεί να αγοράσει αίμα και από την τράπεζα αίματος!

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται με πρωτοσέλιδο της η Habertürk “ που γράφει πως 3 αιματηρά γεγονότα τον έκαναν βαμπίρ». Η εφημερίδα γράφει πως η περίπτωση του 23χρονου έχει ηδη καταγραφεί από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα. Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως ο 23χρονος είχε ζητήσει το 2011 τη βοήθεια όταν ήταν φαντάρος και μετα από τις θεραπείες, δεν έχει πια κανένα πρόβλημα.


«Αν μειώσουμε την περίοδο των διαπραγματεύσεων θα μειώσουμε το ρίσκο κάποιου σαμποτάζ» είναι ο τίτλος της Star. H τουρκική εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης της Τουρκίας Σαντουλάχ Εργκίν ο οποίος υποστηρίζει πως οι διαπραγματεύσεις για την επίλυση του Κουρδικού ζητήματος πρέπει να ολοκληρωθούν σύντομα για να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα με κάποια σαμποτάζ από οργανώσεις ή κράτη που ενδέχεται να σαμποτάρουν την επίλυση του θέματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ισλαμικά ρούχα στις Τουρκικές Αερογραμμές;

Φετουλάχ Γκιουλέν: Ο «πνευματικός» του Ερντογάν που προβληματίζει και τις ΗΠΑ