OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Βόμβα Γκιουλ: Ξέραμε για την έκρηξη στην Αγκυρα

06/02/2013 - 15:27
Share on FacebookShare on Twitter
Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ

 »Έχουν λερωμένη την φωλιά τους ‘’, οι Τούρκοι για τον βομβιστή της επίθεσης στην αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα και γι αυτό επιχειρούν με ψεύδη και πλαστά στοιχεία να μπλέξουν και να εκθέσουν την Αθήνα υποστηρίζοντας σενάρια περί στρατοπέδων εκπαίδευσης τρομοκρατών σε Λαύριο, Ωρωπό κλπ και στικάκια με τον κωδικό »Ελλάδα».

Αυτό προκύπτει ανάγλυφα από δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου της Δημοκρατίας κ  Γκιούλ αλλά και άλλα στοιχεία που δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα Posta! Kαι αυτά τα στοιχεία συγκλίνουν ότι οι τουρκικές αρχές ήξεραν εδώ και 3 μήνες ότι  ο βομβιστής  Ετσεβίτ Σανλί ήταν στην Τουρκία, ότι ετοίμαζε χτύπημα αλλά η Ασφάλεια δεν κατάφερε να τον σταματήσει, παρόλο που προειδοποιούσε υποψήφια θύματα να προσέχουν ! 

 ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: H Posta λοιπόν φιλοξενεί δηλώσεις του Τούρκου  Προέδρου κ  Γκιούλ αναφορικά με την επίθεση που έγινε στην αμερικανική πρεσβεία, σύμφωνα με τις οποίες είπε : « Η (τουρκική ) Ασφάλεια ήταν σε επιφυλακή μετά την πληροφορία ότι η τρομοκρατική οργάνωση σχεδιάζει να προβεί σε επίθεση και γινόταν προειδοποιήσεις σε πολλούς, όμως δυστυχώς η επίθεση δεν μπόρεσε να παρεμποδιστεί».

 ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: Στο ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτεται  ότι ο δράστης της επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα  Ετσεβίτ Σανλί είχε διαπιστωθεί ότι πριν από 3 μήνες είχε εισέλθει από την Ελλάδα στην Τουρκία με πλαστή ταυτότητα όπως  και άλλοι 3 τρομοκράτες για τους οποίους σήμερα  επικρατεί ανησυχία μήπως προβούν σε επιθέσεις αυτοκτονίας.
 
ΤΡΙΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: Υπάρχει όμως και τρίτο αποκαλυπτικό στοιχείο που επιβαρύνει την τουρκική ασφάλει ακαι δημιουργεί ερωτηματικά: Ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών κ. Σαντεττίν Ταντάν δήλωσε, σύμφωνα με την Ποστα,  ότι η Ασφάλεια πριν λίγο διάστημα του είχε δείξει την φωτογραφία του Ετσεβίτ Σανλί λέγοντας «πρόκειται να προβεί σε κάποια επίθεση , μπορεί στόχος να είστε εσείς».

Όλα αυτά τα αποκαλυπτικά στοιχεία δείχνουν ότι οι τουρκικές αρχές όχι μόνο γνώριζαν για επικείμενο χτύπημα της οργάνωσης αλλά και για χτύπημα του συγκεκριμένου δράστη-θύματος.Και δημιουργού ερωτηματικά μήπως κύκλοι του λεγόμενου βαθέως κράτους της Τουρκίας ή άλλα κέντρα μέσα στο κράτος ήθελαν να αποσταθεροποιήσουν την την χώρα (και την περιοχή) και άφησαν ή και διευκόλυναν τον Ετσεβίτ Σανλί και τους συντρόφους του να οργανώσουν και να εκτελέσουν το ( γνωστό σε αυτούς, όπως αποδείχθηκε) σχέδιό τους. Παράλληλα  με κατασκευασμένες από καιρό διαρροές είχαν δημιουργήσει κλίμα σε βάρος της Ελλάδας με τα γνωστά ψεύδη ώστε να πετύχουν με ένα σπάρο δυο τρυγόνια! 

Και έρχονται τώρα οι κύκλοι αυτοί για να καλύψουν είτε το σχέδιό τους είτε την ανικανότητά της – γιατί και τα δύο μπορεί να ισχύουν – και ρίχνουν σαν την σουπιά μελάνι κατά της Ελλάδας! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκική προπαγάνδα! «Μπλέκουν» την Ελλάδα με την έκρηξη στην Άγκυρα!

 
Ποιος ήταν ο καμικάζι στην αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. Κλειστές οι κάμερες ασφαλείας,στην Πρεσβεία

Tags: ΑΓΚΥΡΑΒΟΜΒΑΓΚΙΟΥΛΕΚΡΗΞΗΤΟΥΡΚΙΑ

Related Posts

Τουρκία - NAVTEX
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκικές πηγές για NAVTEX: «Δεν θέλουμε ένταση στο Αιγαίο, αλλά δεν έχει αλλάξει η θέση μας»

30/01/2026 - 21:46
NAVTEX
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Νέα «βόμβα» από την Τουρκία: Οι NAVTEX για τις «παράνομες» δραστηριότητες της Ελλάδας δεν είναι για 2 χρόνια, αλλά επ’ αόριστον

29/01/2026 - 11:27
Τουρκία - NAVTEX
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

NAVTEX διετούς διάρκειας (!) εξέδωσε η Τουρκία – Επαναλαμβάνει τις πάγιες θέσεις της περί «δικαιοδοσίας» και «αποστρατικοποίησης» νησιών

23/01/2026 - 14:09

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα: Το 1943 παραδίδεται στον Κόκκινο Στρατό το τελευταίο οχυρό των Γερμανών στο Στάλινγκραντ

Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν περισσότερα συστήματα αεράμυνας στη Μέση Ανατολή, ενόψει πιθανής επίθεσης στο Ιράν

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 12 νεκροί σε επίθεση ρωσικού drone σε λεωφορείο που μετέφερε εργάτες ορυχείου

ΓΕΣ: Αποφοίτησαν 12 Αξιωματικοί της 78ης Εκπαιδευτικής Σειράς της ΣΤΕΑΜΧ [pics]

Λωρίδα της Γάζας: Τουλάχιστον 32 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Για «αντίποινα» κάνει λόγο ο ισραηλινός στρατός

Η Ουκρανία ευχαριστεί τον Έλον Μασκ για τα «μέτρα» που έλαβε ώστε ρωσικά drones να μην μπορούν να χρησιμοποιoύν το Starlink

Νίκος Δένδιας: «Oι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ακρογωνιαίος λίθος της ύπαρξης της Ελλάδας, που αντιμετωπίζει σημαντική απειλή»

Πακιστάν: Πάνω από εκατό νεκροί σε επιθέσεις αυτονομιστών στην Μπαλουτσιστάν

Top News

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ «έβγαλε» είδηση: Γνωρίζω ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα έρθει στην Ελλάδα – Υπέροχη Πρώτη Κυρία η Μελάνια

Κακοκαιρία: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας - Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Έλενα Βουλγαράκη για Δημήτρη Παπανώτα: Το πραγματικά σύγχρονο και παντελονάτο είναι να λες «συγγνώμη» όταν έχεις προσβάλει έναν άνθρωπο

Survivor: Κατέρρευσε ο Χρήστος Μυλωνάς - Έχασε τις αισθήσεις του και τον πήραν με φορείο

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert