20 μήνες φυλάκιση στον Ταγματάρχη – πεζοναύτη με τα όπλα

20 μήνες με τριετή αναστολή ήταν η απόφαση της στρατιωτικής δικαιοσύνης για τον ταγματάρχη πεζοναύτη στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν όπλα χωρίς άδεια.

Η πειθαρχική έρευνα συνεχίζεται με την ΕΔΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ελπίζουμε ότι δεν θα είναι τόσο πρόχειρη όσο εκείνη του ΓΕΕΘΑ που ολοκληρώθηκε σε πέντε ημέρες χωρίς να βρει την παραμικρή «διαδρομή» που να συνδέει κάποιους εντός ΕΔ με τη ΧΑ.

Όλα καλά λοιπόν μέχρι το επόμενο σοκ στο οποίο όλοι θα παριστανουνε τους έκπληκτους.

Οι Αστυνομικες αρχές συνέλαβαν τον διοικητή λόχου της 32 Μιχανοκίνητης Ταξιαρχίας στις 22/11 (Παρασκευή) με την κατηγορία της κατοχής παράνομων όπλων και πυρομαχικών. (Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο «Συνελήφθη διοικητής πεζοναυτών στον Βόλο για παράνομα όπλα – Σχέση με Χρυσή Αυγή;» )
Μεταξύ άλλων το θέμα της σύλληψής του έχει αναζωπυρώσει τη συζήτηση για τις “διαδρομές” που συνδέουν ένα τμήμα των ΕΔ και τη Χρυσή Αυγή. Όχι εκλογικά αλλά σε επίπεδο παροχής “εκπαίδευσης” καθώς δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας του “χρεώνει” και την εκπαίδευση του Ηλία Κασιδιάρη όταν ο τελευταίος υπηρετούσε στις Ειδικές Δυναμεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Τι σχέση έχει ο Γκλέτσος με τον ταγματάρχη πεζοναυτών που συνελήφθη;


Τι λέει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τη σύλληψη του ταγματάρχη πεζοναύτη