Δεν ξέρουν καν τι μισθούς παίρνουν οι στρατιωτικοί στο Οικονομικών; Τα λάθος στοιχεία που «διαρρέουν»

Το υπουργείο Οικονομικών που έχει αναλάβει να περικόψει κι άλλο τις αποδοχές των στρατιωτικών φαίνεται ότι δεν γνωρίζει ούτε καν τι παίρνουν. Δεν είναι δική μας διαπίστωση ,αλλά των ίδιων των στρατιωτικών οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες ακούν σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δελτία ειδήσεων και διαβάζουν σε εφημερίδες ποσά τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα.

Για να μαθαίνει λοιπόν και το οικονομικό επιτελείο του κ.Στουρνάρα τι παίρνουν οι στρατιωτικοί μεταφέρου αυτούσιο σχόλιο που μας έστειλε αντισυνταγματάρχης:


«Από χθες ακούω στα δελτία ειδήσεων ότι, σύμφωνα με το Υπ.Οικονομικών, οι μέσες ετήσιες αποδοχές των στρατιωτικών ανέρχονται σε 28.000Ευρώ. Είμαι αντισυνταγματάρχης με 24 χρόνια υπηρεσίας, παντρεμένος με δύο παιδιά και οι ετήσιες απολαβές μου (μικτά) για το 2011 ήταν 22.800Ευρώ + περίπου 2.000Ευρώ τα πάγια αναδρομικά. Πρέπει να θεωρούμαι πολύ κάτω του μέσου όρου (!!!), ώστε οι μέσες απολαβές για όλα τα στελέχη να είναι τόσο υψηλότερες. Δεν ξέρω αν οι 24.000 ευρώ μικτά με κατατάσσουν στους υψηλόμισθους, ούτε αν η παραπληροφόρηση είναι σκόπιμη. Με ενοχλεί όμως να δίνεται αυτή η ψεύτικη εντύπωση στον κόσμο, και μάλιστα από επίσημες αρχές».