Δωρεάν μετακινήσεις για τους στρατιωτικούς.Τι θα κάνει ο Βορίδης;

Ο ΣΥΣΜΕΔ επαναφέρει στο νέο υπουργό Μεταφορών το Μ.Βορίδη το θέμα της δωρεάν μετακίνησης στρατιωτικών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ελπίζουν προφανώς ότι τα όσα δημοσίως δηλώνουν για τις ΕΔ,τα στελέχη του ΛΑΟΣ ίσως να μην αφήνουν πολλά περιθώρια στο κ.Βορίδη να αδιαφορήσει για το θέμα.

Ο ΣΥΣΜΕΔ σε έγγραφό του προς το κ.Βορίδη ,αναφέρει:
Μετά τη συνεχόμενη επίθεση στο εισόδημα των Ελλήνων στρατιωτικών, την κατευθυνόμενη απαξίωσή τους και τη δραστική μείωση ή/και κατάργηση δρομολογίων των Υπηρεσιακών λεωφορείων κατέστη αναγκαία, πλέον, η μετακίνησή τους προς και από τις στρατιωτικές Μονάδες με τη χρήση Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Είναι καταφανώς γνωστό ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί εργάζονται κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, έξω και μακριά από συγκεκριμένα ωράρια καλούμενοι να συμμετάσχουν, οποτεδήποτε προς τούτο κληθούν, σε προγραμματισμένες ή έκτακτες δραστηριότητες στα πλαίσια των καθηκόντων τους και όχι μόνο.
Κατόπιν των ανωτέρω και συνεπικουρούμενοι από τη σχετική ερώτηση του βουλευτή κ. Ιωάννη Κοραντή, στη Βουλή των Ελλήνων, κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δωρεάν μετακίνησης, για εκτέλεση υπηρεσίας, με όλες τις αστικές και υπεραστικές συγκοινωνίες της Χώρας, και στα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.