Είναι δυνατόν να σκέφτονται στο ΠΝ να αγοράσουν ελικόπτερα;

Η πληροφορία που έφθασε στο Onalert,απαιτεί μία άμεση απάντηση,την οποία και ελπίζουμε ότι θα δώσει το ΥΕΘΑ και το ΓΕΝ. Σύμφωνα με τη πληροφορία-καταγγελία:

“ακούγεται ότι στο Πολεμικό Ναυτικό έχει χαθεί κάθε μέτρο. Εν μέσω της πρωτόγνωρης αυτής  κρίσης που μαστίζει την χώρα, με το προσωπικό των Ε.Δ. που μετά απ’ όλες αυτές τις μισθολογικές περικοπές να έχει ουσιαστικά εξαθλιωθεί, το Πολεμικό Ναυτικό μάθαμε ότι κινείται προκειμένου να αποκτήσει καινούργια εκπαιδευτικά ελικόπτερα. Μήπως προσπαθούν να επαληθεύσουν την γνωστή ρήση που λέει ότι «η λογική σταματάει εκεί ακριβώς που αρχίζει ο στρατός;»
Είναι δυνατόν να είναι καθηλωμένα τα αεροσκάφη αναγνώρισης (ΑΦΝΣ Orion), οι Τουρκικές Φρεγάτες να κάνουν κρουαζιέρες μεταξύ Μυκόνου και Σουνίου και το ΠΝ αντί να επισκευάσει άμεσα τα αεροσκάφη του  έχει σαν πρώτη προτεραιότητα την προμήθεια εκπαιδευτικών ελικοπτέρων! Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουνε εκεί στην Μεσογείων”.

Οι άνθρωποι που μας μετέφεραν τις ανησυχίες τους,μας είπαν και τις πληροφορίες που έχουν για τον αντιπρόσωπο που “σπρώχνει” κάποια ελικόπτερα.