Η αγένεια Κασιδιάρη στην συγκέντρωση των στρατιωτικών!

Με ύφος μάλλον μπλαζέ εμφανίστηκε ο Η.Κασιδιάρης στη συγκέντρωση των στρατιωτικών στη πλατεία Κολοκοτρώνη. Αν και είναι βέβαιο ότι η Χρυσή Αυγή τέτοιες συγκεντρώσεις όχι μόνο δεν τις επικροτεί, αλλά αν ήταν στο χέρι της θα περνούσε όλους όσους διαδήλωναν από στρατοδικείο, ο βουλευτής της ΧΑ έκανε …ένα πέρασμα. Είναι κι αυτά τα …ψηφουλάκια στο κυνήγι των οποίων έχει μπει με πάθος η “λαϊκή οργάνωση”!

Κάποιος όμως πρέπει επεγόντως να μάθει τρόπους στον κ.Κασιδιάρη. Το πρώτο μάθημα ότι δεν χτυπάμε γυναίκες “ούτε με τριαντάφυλλο”, θα πρέπει κάποιος να του το εξήγησε μετά από τα χαστούκια κατά της Λ.Κανέλλη.

Χθες διαπιστώσαμε ότι είναι και εξαιρετικά αγενής. Φθάνοντας στη πλατεία κι αφού “έκοψε κίνηση”, έκανε…νόημα σε συνάδελφο δημοσιογράφο…λες και ήθελε να δώσει παραγγελία. Ο συνάδελφος τον αγνόησε επιδεικτικά και τότε ο βουλευτής πήγε κοντά του και του είπε ότι “θέλω να κάνω δήλωση”! “Θα περιμένετε να έρθουν όλοι οι συνάδελφοι για να τη κάνετε”, ήταν η απάντηση και ο Κασιδιάρης επέστρεψε στο οδόστρωμα και όχι στη πλατεία καθώς ήταν ενοχλητική και η μουσική. Αυτοί οι αθεόφοβοι οι στρατιωτικοί είχαν βάλει …Μίκη Θεοδωράκη!