Οι «κομματικοί κομισάριοι» σε απόλυτη σύγχυση για το Ζιαζιά

Οι «κομματικοί κομισάριοι» όλων των «αποχρώσεων» έχουν τη πλάκα τους όταν βρίσκονται σε «κομματικό παροξυσμό». «Πράσινοι»,»μπλε» και «κόκκινοι» όταν βρεθούν στη γωνία αντιδρούν με τον ίδιο σπασμωδικό τρόπο. Στη περίπτωση Ζιαζιά είχαμε να κάνουμε με τους «γαλάζιους».

Ενεργοποιώντας τα «παπαγαλάκια» τους «έβαψαν» …πράσινο το Ζιαζιά,για τον οποίο το μόνο που δεν είπαν είναι ότι είχε υπογράψει και τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη ,μετά από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Δεν είμασταν βέβαιοι για τα πολιτικά πιστεύω του κ.Ζιαζιά ,τα οποία είναι και προσωπική του υπόθεση. Μιλώντας με κορυφαίο παράγοντα του ΥΕΘΑ ,λίγες ώρες μετά από την παραίτηση εκπλαγήκαμε όταν τον ακούσαμε να λέει «ότι ο Ζιαζιάς που πολιτικά ανήκει στο χώρο μας (σ.σ στη ΝΔ) δεν το περιμέναμε ότι θα αντιδρούσε έτσι». Σκεφθήκαμε ότι μπορεί και να είχε «παραπλανηθεί» ο άνθρωπος,αφού συνεχίσαμε να ακούμε τα «παπαγαλάκια» να μιλάνε για τον «ΠΑΣΟΚο» Ζιαζιά. 

Αρκετές ώρες μετά έχοντας μια επαφή με ένα από τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ,διαπιστώσαμε ότι «κομισάριοι» και «παπαγάλοι» είναι σε απόλυτη σύγχυση. Το στέλεχος μας είπε -αφού εξήρε τον άνθρωπο Ζιαζιά- ότι ο πρώην Α/ΓΕΣ δεν έχει καμία απολύτως σχέση πολιτική σχέση και ταύτιση με το ΠΑΣΟΚ.