Τι προβλέπει η δανειακή σύμβαση για τα ειδικά μισθολόγια.Δείτε το συγκεκριμένο άρθρο

Μέχρι τον Ιούνιο έρχονται τα ειδικά μισθολόγια,αν βέβαια συνεχίσουμε την ίδια πορεία -την ευρωπαϊκή- και δεν μας οδηγήσουν …σ΄ άλλα μονοπάτια!
Αυτό προβλέπει η νέα δανειακή σύμβαση που θέλουν να υπογράψουμε για να εξοικονομήσουμε,σύμφωνα με τους υπολογισμούς 0,3% του ΑΕΠ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των αστυνομικών policenet το συγκεκριμένο άρθρο της σύμβασης αναφέρει:

“Μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα της αποζημιώσεως των υπαλλήλων. Μέχρι το τέλος Ιουνίου, θα μεταρρυθμίσουμε τα ειδικά μισθολόγια (που αντιπροσωπεύουν περίπου το ένα τρίτο των μισθών στο δημόσιο τομέα). Σύμφωνα με τις αρχές της μεταρρύθμισης που ξεκίνησε το 2011, θα προσαρμόσουμε το πλέγμα των μισθών για τα ειδικά μισθολόγια (όπως δικαστές, διπλωμάτες, πολιτικά διορισμένα άτομα, γιατροί, καθηγητές, την αστυνομία και τις ένοπλες δυνάμεις), προστατεύοντας παράλληλα τους σε χαμηλότερες μισθολογικές κλίμακες, για την υλοποίηση μόνιμη καθαρή εξοικονόμηση της τάξης του 0,2 τοις εκατό του ΑΕΠ σε ετήσια βάση. Θα εξετάσουμε επίσης το νέο σύστημα προαγωγών να διασφαλιστεί ότι διενεργούνται ενδεδειγμένοι έλεγχοι έναντι των μισθών και αν τα κανάλια”.