«Ουρές αποστράτων»,πιέζουν για επαναφορά ακόμη και για θέση Αρχηγού!

“Ουρές αποστράτων” που πιέζουν για τι άλλο για …επαναφορά στο στράτευμα.

Απίστευτο δεν είναι.Στην Ελλάδα ζούμε και φαίνεται ότι πολλοί ακόμη δεν έχουν καταλάβει σε τι κατάσταση βρίσκεται η χώρα.

Εντός των διαδρομών του ΥΕΘΑ έχει αρχίσει ήδη η σχετική “φιλολογία” με κάποιους να διαδίδουν ακόμη και την αντικατάσταση Αρχηγού Γενικού Επιτελείου από απ΄όστρατο!!!

Βιάζονται βέβαια οι επίδοξοι επανελθόντες.Η κυβέρνηση ακόμη δεν έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και εκείνοι σχεδιάζουν “επαναφορές”.

Το ερώτημα βέβαια είναι τι θα πράξει η ηγεσία του ΥΕΘΑ. Ο υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος συμφωνεί με τέτοιες πρακτικές και θα επικαλεστεί “άρση αδικιών” όπως λένε οι υπουργοί σ΄ αυτές τις περιπτώσεις;

Ο ΥΦΕΘΑ Παναγιώτης Καράμπελας το όνομα του οποίου χωρίς να το γνωρίζει επικαλούνται διάφοροι θα ενδώσει σε πιέσεις κομματικές; Μη ξεχνάμε ότι η ΝΔ όταν έγιναν οι αλλαγές στην ηγεσία των ΕΔ, είχε πει ότι “θα διορθώσει τα λάθη”.

Και βέβαια υπάρχει και ο έτερος ΥΦΕΘΑ ο Δ.Ελευσινιώτης ο οποίος τοποθετήθηκε σ΄ αυτή τη θέση από το κ.Βενιζέλο.Αυτό δεν το αναφέρουμε ως ένδειξη “αντίστασης” του ΠΑΣΟΚ σε επαναφορές αποστράτων.Τα πράγματα είναι χειρότερα.Το ΠΑΣΟΚ θα θέλει πιθανόν να επαναφέρει και τους δικούς του απόστρατους!

Όλα αυτά την ώρα που η Ευρώπη καίγεται και η Ελλάδα βουλιάζει.