Α/ΓΕΑ: Επίσκεψη Αντιπτεράρχου Μπουρολιά σε ΑΔΙΣΠΟ και 113 Πτέρυγα Μάχης [pics]

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Α/ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, επισκέφθηκε την 113 Πτέρυγα Μάχης (113ΠΜ) στην Αεροπορική Βάση Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Σπυρίδων Αρβανιτάκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ενημερώθηκε για τις αποστολές αεροπυρόσβεσης και συνομίλησε με το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό της 383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων & Αεροπυρόσβεσης, τονίζοντας την ανάγκη για τη μέγιστη δυνατή διαθεσιμότητα των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-415 και την κρισιμότητα τέτοιων αποστολών στο κοινωνικό σύνολο.

Ο Α/ΓΕΑ επισκέφτηκε την ίδια μέρα και την Ανώτατη Διακλαδική Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) στη Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής, Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Μπιρμπίλης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψή του, ο Αρχηγός, στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των σπουδαστών της 19ης Εκπαιδευτικής Σειράς της ΑΔΙΣΠΟ, πραγματοποίησε ομιλία και δέχθηκε ερωτήσεις από τους σπουδαστές κυρίως σε θέματα που αφορούν στην Πολεμική Αεροπορία.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες: