Αεροπορική Σχολή Πολέμου: Διοργάνωσε ημερίδα για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Ημερίδα με θέμα «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 – Ιστορικό πλαίσιο και σύγχρονες προεκτάσεις» πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Πολεμικής Αεροπορίας, από την Αεροπορική Σχολή Πολέμου (ΑΣΠ).

Την ημερίδα παρακολούθησαν σπουδαστές της ΑΣΠ από όλη την Ελλάδα.

Συντονιστής ήταν ο δρ Ιωάννης Παπαφλωράτος και ομιλητές ο επίτιμος πρέσβης Κωνσταντίνος Αιλιανός, ο υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Μπολώσης, η αναπληρώτρια καθηγήτρια Σύγχρονης Ιστορίας και Διεθνούς Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Κωνσταντίνα Μπότσιου και ο Ιωάννης Αντωνόπουλος.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε, διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Πολεμικής Αεροπορίας, από την Αεροπορική Σχολή Πολέμου (ΑΣΠ), ημερίδα με θέμα: «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 – Ιστορικό πλαίσιο και σύγχρονες προεκτάσεις».

Την ημερίδα παρακολούθησαν σπουδαστές της ΑΣΠ από όλη την Ελλάδα.

Συντονιστής ήταν ο Δρ. Ιωάννης Παπαφλωράτος και ομιλητές ο επίτιμος Πρέσβης κ. Κωνσταντίνος Αιλιανός, ο Υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Μπολώσης, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Σύγχρονης Ιστορίας και Διεθνούς Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, κα. Κωνσταντίνα Μπότσιου και ο κ. Ιωάννης Αντωνόπουλος.