Αυτή τη στιγμή γίνεται η κηδεία του Επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου – ΦΩΤΟ

 Ημέρα πένθους για την Πολεμική Αεροπορία, την Ελλάδα και τους οικείους του αδικοχαμένου Επισμηναγού (Ι) Νικόλαους Βασιλείου, η κηδεία του οποίου γίνεται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο χωρίο Ζαρακές στην Εύβοια. Παρόν σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αλλά και εκπρόσωποι από τον πολιτικό χώρο.

Ο Επισμηναγός Νικόλαος Βασιλείου πέταξε για τη γειτονιά των Αγγέλων και η Εύβοια θρηνεί τον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο πόνος στο χωριό του βουβός. Η κηδεία του γίνεται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είναι εκεί για το τελευταίο αντίο.

Ο 39χρονος πιλότος ήταν πατέρας δύο παιδιών, καταγόταν από το χωριό Ζάρακες του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και θεωρείτο ιπτάμενος μεγάλης πτητικής εμπειρίας με γενικό σύνολο περίπου 2.500 ωρών. Στο χωριό του επικρατεί θλίψη, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην μικρή κοινωνία. Το «γελαστό παιδί» όπως τον έλεγαν, ένας άνθρωπος αισιόδοξος και αγαπητός.