Ποιος είναι ο πιλότος-ΘΡΥΛΟΣ; Όλη η Πολεμική Αεροπορία τον ψάχνει! ΒΙΝΤΕΟ

Πανικός στην Πολεμική Αεροπορία, μόλις δημοσιεύθηκε η φωτογραφία του πιλότου του F 16 που “σήκωσε” το κασκόλ του Ολυμπιακού στο κόκπιτ!

Πολλοί εμφανίστηκαν ενοχλημένοι και θορυβημένοι από τη φωτογραφία την οποία εξέλαβαν ως δείγμα, έλλειψης πειθαρχίας! Ας …χαλαρώσουμε λίγο.

Πρώτα απ΄ όλα ,σύμφωνα με μια εκδοχή την οποία δημοσιοποίησε αναγνώστης του Onalert, ο πιλότος δυστυχώς δεν ζει πια. Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο για το οποίο δεν είχε καμία ευθύνη. Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ,σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο αναγνώστης.

Ανεξάρτητα απ΄ αυτό όμως ήταν τόσο μεγάλο θέμα για να απασχολήσει τόσο σοβαρά την Πολεμική Αεροπορία; Σ΄ένα αεροσκάφος που πετάει “ευθεία-οριζοντια” σε αρκετά μεγάλο ύψος ένας νεαρός πιλότος κάνει κάτι εκτός προγράμματος, από τα πάρα πολλά που γίνονται όχι μόνο στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, αλλά στις αεροπορίες όλου του κόσμου! Κανείς δεν αμφισβητεί ότι οι κανόνες ασφαλείας και τα όρια δεν πρέπει να παραβιάζονται, αλλά καλό θα είναι να μην γινόμαστε υπερβολικοί και άδικοι.

Δηλαδή στους Αμερικανούς και στους Γάλλους που κάνουν αυτά που θα δείτε στα βίντεο -παραβιάζοντας και κανόνες ασφαλείας- τι θα έπρεπε να κάνουν; Να τους αποτάξουν;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

F 16 με …κασκόλ του Ολυμπιακού! Φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η Μέλανι λέει ένα γεια στους στρατιώτες. ΒΙΝΤΕΟ

Επιβεβαίωση Onalert στη Βουλή για το απόρρητο ελληνικό σύστημα που «τύφλωνε» τα F-16!