Επίσκεψη σπουδαστών της σχολής Πολέμου της Κολομβίας στην Ελλάδα – ΦΩΤΟ

Εικοσαμελής αντιπροσωπεία σπουδαστών της σχολής Πολέμου της Κολομβίας με επικεφαλής τον διευθυντή της υποστράτηγο Francisco Javier Cruz Ricci πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ελλάδα. 

Ειδικότερα η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε: Τη Σχολή Εθνικής Άμυνας, όπου ενημερώθηκαν για το έργο και την αποστολή της και παρακολούθησε διαλέξεις επί θεμάτων εθνικής αμυντικής, εξωτερικής και οικονομικής πολιτικής, καθώς και επί θεμάτων μεταναστευτικών ροών στα θαλάσσια σύνορα. Τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων όπου ενημερώθηκε για την αποστολή και τις εκπαιδευτικές δυνατότητες της. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τον Ιερό Βράχο και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

Από 4 έως 7 Σεπτεμβρίου 2018 αντιπροσωπεία της Σχολής Πολέμου της Κολομβίας, με επικεφαλής τον Διευθυντή της Σχολής, Major General Francisco Javier Cruz Ricci και είκοσι Αξιωματικούς/σπουδαστές, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ελλάδα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιέλαβε επισκέψεις:

Στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, όπου ενημερώθηκαν για το έργο και την αποστολή της και παρακολούθησαν διαλέξεις επί θεμάτων εθνικής αμυντικής, εξωτερικής και οικονομικής πολιτικής, καθώς και επί θεμάτων μεταναστευτικών ροών στα θαλάσσια σύνορα.
Στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων όπου ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για την αποστολή και τις εκπαιδευτικές δυνατότητες της.
Κατά την παραμονή της στην Αθήνα, η αντιπροσωπεία της Σχολής επισκέφθηκε τον Ιερό Βράχο και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη: