«Τρομάζει» το ΓΕΕΘΑ από την αύξηση των στρατιωτικών που εντάσσονται σε Ενώσεις!

Τι έχει αρχίσει και ανησυχεί σοβαρά πλέον το ΓΕΕΘΑ αλλά και το ΥΠΕΘΑ; Η κατακόρυφη αύξηση αιτήσεων εγγραφών στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών! Εκτός από τον αριθμό των αιτήσεων που έχει αυξηθεί κατακόρυφα μετά από την εξέλλιξη με την απόφαση του ΣτΕ, υπάρχει κι ένα ποιοτικό στοιχείο που έχει κάνει το ΓΕΕΘΑ ανήσυχο. Πολλοί υψηλοβαθμοι αξιωματικοί έχουν ξεπεράσει τους όποιους διασταγμούς είχαν κι έχουν εγγραφεί ή έχουν κάνει αίτηση εγγραφής στην ΠΟΕΣ.

Υπάρχουν ακόμη και αξιωματικοί που υπηρετούν σε καίριες θέσεις Γενικών Επιτελείων ανάμεσά τους.

Η …στατιστική εξηγεί και την προσπάθεια που γίνεται να απομονωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η ΠΟΕΣ. Και αυτή η προσπάθεια απομόνωσης αποτελεί και αντικείμενι “συναλλαγής” με άλλους “συνδικαλιστικούς” φορείς .

Δεν θα έπρεπε κανείς βέβαια να δηλώνει έκπληκτος από την αύξηση των εγγραφών. Η απόφαση του ΣτΕ είναι η μοναδική χειροπιαστή “νίκη” όχι μόνο για τους στρατιωτικούς αλλά και για το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας.

Η ουσία είναι ότι θα πρέπει άπαντες να κατανοήσουν ότι η περίοδος που διανύουμε δεν προσφέρεται ούτε για “ανταγωνισμούς”, ούτε για “συναλλαγές” από τις οποίες τίποτα δεν έχουν να κερδίσουν όσοι φορούν στολή και γαλόνια.

Η άποψή μας για την ΠΟΕΣ και τις Ενώσεις Στρατιωτικών έχει διατυπωθεί πολλές φορές. Είναι μια νέα πραγματικότητα την οποία κανείς μας δεν μπορεί να αποφύγει. Όπως αντιμετώπισαν το φαινόμενο σ΄ όλες τις χώρες του κόσμου θα πρέπει κι εμείς να το αποδεχτούμε και να το αντιμετωπίσουμε. Διαφορετικά θα βρέθουμε αντιμέτωποι με πολλές,μικρές και ανεξέλεγκτες .

Διαβάστε ακόμη:

«Δεν θα μείνει ούτε ένας στρατιωτικός στη ΝΔ» – Ποιος καλεί τον Σαμαρά να πάρει πρωτοβουλία


Στολές στο δρόμο μέσα στο καλοκαίρι και τα «πιο δυναμικά» έρχονται! Συγκέντρωση στην Αθήνα