OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΕΝ

Όταν το ΝΝΑ «πεθαίνει» το ΓΕΝ κάνει εγκαίνια…διαβητολογικού κέντρου στη Σαλαμίνα.

26/04/2011 - 07:03
Share on FacebookShare on Twitter

Την ίδια ώρα που το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών “πεθαίνει” και η διοίκησή του υποστηρίζει ότι μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα μόνο το εν ενεργεία προσωπικό του ΠΝ , αποκαλύπτεται ότι το ΓΕΝ ασκεί …κοινωνική πολιτική αλλά μόνο στη Σαλαμίνα!

Αυτό δεν θα ήταν πιθανόνα πρόβλημα,αν ο Α/ΓΕΝ δεν διέμενε στη Σαλαμίνα,ως μόνιμος κάτοικος! Η επιλογή της ηγεσίας του ΓΕΝ να αναβαθμίσει το Νοσοκομείο της Σαλαμίνας με τη δημιουργία και διαβητολογικού κέντρου,το οποίο θα εξυπηρετεί τους πολίτες του νησιού αλλά και των γύρω δήμων έχει προκαλέσει όπως είναι φυσικό ποικίλα σχόλια εντός ΠΝ.

Τι είχε πει ο ίδιος ο Α/ΓΕΝ στη τελετή εγκαινίων του διαβητολογικού κέντρου στη Σαλαμίνα;

“Ειδικότερα για το ΝΣ, στο χώρο όπου κτυπά η καρδιά του Ναυτικού μας,  με την αμέριστη συμπαράσταση των κ.κ.Υπουργών του Υπουργείου μας, έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο ΝΝΣ και έχουμε βελτιώσει/επαυξήσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες των εξωτερικών ιατρείων, του ακτινολογικού εργαστηρίου, και αναβαθμίσαμε ουσιαστικά και τις αιματολογικές εξετάσεις. 
Το εν ενεργεία αλλά και εν αποστρατεία στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του ΠΝ, θα εξυπηρετείται από το νεοσυσταθέν ιατρείο. Στο ίδιο ιατρείο θα δύναται να εξυπηρετούνται οι άποροι συνάνθρωποι μας, που κατοικούν στο νησί που φιλοξενεί το ΑΣ, το Ναύσταθμο και τις υπ’ αυτούς υπηρεσίες, την Σαλαμίνα, καθώς όλους τους γειτονικούς δήμους της περιοχής και όχι μόνο, μετά από την συνεργασία με το ΝΣ”.

Σε άλλες εποχές η πρωτοβουλία θα ήταν αξιέπαινη.’Οχι όμως σήμερα που το ΝΝΑ κυριολεκτικά υπολειτουργεί λόγω οικονομικών προβλημάτων ,μ΄ ένα έλλειμμα περίπου 95 εκατομμυρίων ευρώ. Έλλειμμα που οδηγησε στο έγγραφο που αποκάλυψε το Onalert,σύμφωνα με το οποίο το νοσοκομείο μετατρέπεται ουσιαστικά σε …σταθμό πρώτων βοηθειών και τα μόνα περιστατικά που -ευτυχώς- λέει ότι θα εξυπηρετει είναι αυτά ασθενών που πάσχουν από καρκίνο.

Η αποκάλυψη προκάλεσε αναστάτωση στο ΥΕΘΑ και ο κ.Ε.Βενιζέλος με δηλώσεις του από το 424 ΣΝ στη Θεσσαλονίκη ,”άδειασε το ΓΕΝ, λέγοντας:
“…εφαρμόζουμε ένα αυστηρό πρόγραμμα εκλογίκευσης των δαπανών. Αυτό, όπως σας είπα, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει μείωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται. Το στοίχημα είναι με μικρότερες δαπάνες, καλύτερα στοχευμένες, και με διαφανή διαχείριση να έχουμε καλύτερο επιχειρησιακό, κοινωνικό και οικονομικό αποτέλεσμα… Η συνεργασία μας με το Υπουργείο Υγείας έχει δείξει ότι μπορούμε να ανταλλάσουμε τις καλύτερες πρακτικές, να εντοπίζουμε προβλήματα, έτσι κι εμείς να βελτιωνόμαστε αλλά και να συμβάλουμε και στην βελτίωση του ΕΣΥ, το οποίο και υποστηρίζουμε, χωρίς να μειώνεται σε τίποτα, όπως είπα, η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχεται στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, στους αποστράτους και στις οικογένειές τους.»
 

Tags: ΝΝΑ

Related Posts

Πολεμικό Ναυτικό - 25η Μαρτίου
ΓΕΝ

Πολεμικό Ναυτικό: «Όπου υπάρχει γαλάζιο, υπάρχει Ελλάδα» – Το μήνυμα των στελεχών για την 25η Μαρτίου [vid]

25/03/2026 - 15:03
ΓΕΝ - 25η Μαρτίου
ΓΕΝ

ΓΕΝ: Στον Πειραιά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού για την 25η Μαρτίου – Οι ώρες επισκεπτηρίου

20/03/2026 - 20:57
drones - Πολεμικό Ναυτικό
ΓΕΝ

UVEX 1/26: Η πρώτη άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού με ελληνικά drones – Τα σενάρια που εξετάστηκαν [pics]

20/03/2026 - 16:51

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα: Το 1821 ο Αθανάσιος Διάκος κηρύσσει την Επανάσταση στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα

Το Ιράν πιστεύει ότι έχει το «πάνω χέρι», απέναντι σε έναν Τραμπ που βιάζεται να διαπραγματευτεί

Ισραήλ: Ένας στρατιώτης νεκρός από ρουκέτα της Χεζμπολάχ – Στέλνει και κομάντο στο νότιο Λίβανο

Δραματική προειδοποίηση του Αρχηγού του IDF: «Ο ισραηλινός στρατός καταρρέει λόγω της έλλειψης προσωπικού»

Προκαλεί η Τουρκία στο Αιγαίο: «Σήκωσε» F-16 για άσκηση χωρίς να καταθέσει σχέδια πτήσης – Παραβιάσεις και από CN-235

Στη Σαουδική Αραβία ο Ζελένσκι: Θέλει να πουλήσει drones και να πάρει σε αντάλλαγμα χρηματοδότηση για την παραγωγή πυραύλων

Ρούτε: «Το NATO ξέρει εδώ και καιρό ότι Ιράν, Ρωσία και Κίνα συνεργάζονται στενά»

Τραμπ: «Το Ιράν μας έκανε ένα δώρο – 10 πλοία με πετρέλαιο πέρασαν από τα Στενά του Ορμούζ»

Top News

Γιώργος Παπαγεωργίου: Σε εκπομπή μού έκαναν την πιο άβολη ερώτηση της ζωής μου για το διαζύγιό μου από τον πρώτο μου γάμο

Fuel Pass 2026: Οι δικαιούχοι των έκτακτων μέτρων στήριξης - Σε ποιες περιοχές αυξάνεται η επιδότηση

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Την Αλίκη Βουγιουκλάκη αγαπούσα πάρα πολύ, ήταν πολύ ζεστή και τρυφερή μαζί μου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν υπάρχει στήριξη από το κράτος, έχω αναλάβει προσωπικά τις θεραπείες και τις επεμβάσεις μου

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert