ΓΕΝ: Παρουσία Δένδια θα γίνει την Παρασκευή η τελετή ανάληψης καθηκόντων του νέου Αρχηγού

Ο ΥΕΘΑ θα παραστεί αύριο στην τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων του αρχηγού ΓΕΝ στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

ΓΕΝ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας θα παραστεί στην τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων του αρχηγού ΓΕΝ από τον επίτιμο αρχηγό ναύαρχο ε.α. Ιωάννη Δρυμούση στον αντιναύαρχο Δημήτριο – Eλευθέριο Κατάρα.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων αύριο στις 10:00 το πρωί.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΚΥΣΕΑ για τις κρίσεις Ανωτάτων Αξιωματικών που ηγούνται των Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων, στις 12 Ιανουαρίου 2023, ορίστηκε νέος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού ο Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, στη θέση του τέως Α/ΓΕΝ Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, ο οποίος αποστρατεύεται με τον βαθμό του Ναυάρχου.

Διαβάστε ΕΔΩ το βιογραφικό του νέου Αρχηγού.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η φρεγάτα «ΣΑΛΑΜΙΣ»
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Η επιστροφή της «ΣΑΛΑΜΙΣ»: Οι φρεγάτες ΜΕΚΟ ξαναμπαίνουν στην πρώτη γραμμή πριν από τον μεγάλο εκσυγχρονισμό

Η φρεγάτα παρέμεινε εκτός ενεργού δράσης επί σχεδόν δύο χρόνια, για να πραγματοποιηθεί ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα βαριάς συντήρησης