ΓΕΝ: Τιμάται για την προσφορά του στην εθελοντική αιμοδοσία

Με επιστολή του, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α) εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) για τη συμβολή του στην οργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο εκπαίδευσης Πόρου στις 3,4 και 5 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις και το Ε.ΚΕ.Α., με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των ασθενών αλλά και τη διατήρηση του εθνικού αποθέματος σε αίμα.

«Η άψογη συνεργασία με την Διοίκηση του Στρατοπέδου και σε προηγούμενες δράσεις ,και η ενεργός συμμετοχή της σε όλη τη διαδικασία ενημέρωσης και υλοποίησης της αιμοδοσίας, είχε ως αποτέλεσμα την σημαντική προσέλευση υποψηφίων αιμοδοτών που οδήγησε σε μια επιτυχημένη αιμοδοσία».

«Η ευαισθητοποίηση σας απέναντι στον θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας αποτελεί παράδειγμα μίμησης. Ευελπιστούμε ότι παρόμοιες επιτυχημένες προσπάθειες, θα επεκταθούν και θα συνεχιστούν στο μέλλον για την προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών οι οποίοι θα αποτελέσουν τους τακτικούς εθελοντές αιμοδότες του μέλλοντος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή προς το ΓΕΝ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ / Φωτογραφία αρχείου