Για ποιον «ναύαρχο» ενδιαφέρεται η οικογένεια Μητσοτάκη; Κρίσεις έρχονται

Το ενδιαφέρον της οικογένειας Μητσοτάκη για τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι διαχρονικό και δεδομένο. Και βέβαια φθάνει μέχρι και στις κρίσεις ανώτατων αξιωματικών. Παραδοσιακά υπάρχουν κάθε χρόνο στις κρίσεις αξιωματικοί οι οποίοι θεωρούνται ότι έχουν την “εύνοια” της οικογένειας Μητσοτάκη-Μπακογιάννη.

Και στις κρίσεις που προετοιμάζονται ακούγεται ότι ένας εκ των ανωτάτων του ΠΝ έχει εξασφαλίσει την σημαντική υποστήριξη της μεγάλης πολιτικής οικογένειας. Πως την εξασφάλισε; Μέσω της συζύγου του η οποία λέγεται ότι έχει πολύ καλή φιλική σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη. Και αλήθεια να μην είναι και μόνο που έχει κυκλοφορήσει στους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ φθάνει για να εξασφαλίσει επίτευξη στόχων για τον ναύαρχο. Η σχέση Καμμένου-Μητσοτάκη είναι πολύ στενή.

Για να γίνουν όλα αυτά βέβαια,πρέπει να αποφασιστεί να γίνουν κρίσεις Αρχηγών κανονικά τον Μάρτιο ,όπως προβλέπεται. Οι πληροφορίες λένε ότι στο ΥΠΕΘΑ ετοιμάζονται και είναι πολύ κοντά στις οριστικές τους αποφάσεις. Ελπίζουμε ότι θα είναι και στην βάση της λογικής που μας έχει δείξει τις πρώτες ημέρες της υπουργίας του ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.

Διαβάστε ακόμη:

ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΡΧΗΓΩΝ: «Μνημόνιο» ή «αντιμνημόνιο» θα «ψηφίσει» ο Καμμένος;

Κρίσεις Αρχηγών: Γιατί ο Καμμένος πρέπει να μιλήσει με τον Μπεγλίτη