Η «κατάρα» των ΗΠΑ και ο Α/ΓΕΝ που μόλις επέστρεψε από εκεί

Όταν ο Κοσμάς Χρηστίδης είχε επισκεφθεί τις ΗΠΑ ως Α/ΓΕΝ οι αμερικανοί είχαν ενθουσιαστεί. Και έμειναν με ανοιχτο το στόμα όταν πληροφορήθηκαν ότι η κυβέρνηση Σαμαρά αποφάσισε να τον αποστρατεύσει. Καλά είχε πάει στην Αμερική και ο Καραμαλίκης ως Α/ΓΕΝ αποστρατεύθηκε κι αυτός αλλά χωρίς έκπληξη.

Ο νυν Α/ΓΕΝ ο Αποστολάκης μόλις επέστρεψε από τις ΗΠΑ απ΄ όπου μαθαίνουμε ότι οι εντυπώσεις είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Γι΄ αυτό και στο ΓΕΝ έχουν αρχίσει να είναι ανησύχοι. Όσοι τουλάχιστον είναι προληπτικοί και πιστεύουν στις “κατάρες”.

Ο Αποστολάκης που δεν πιστεύει θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από τα όσα συζητήθηκαν στις ΗΠΑ αφού από τις επαφές που έγιναν προέκυψε αυτό που από το καλοκαίρι και την επίσκεψη Αβραμόπουλου στην Ουάσινγκτον φαίνεται: οι Αμερικανοί δεν μας έχουν ξεγραμμένους όπως κάποιοι ύποπτα πλέον επαναλαμβάνουν. Το ερώτημα είναι αν εδώ στην Αθήνα θέλουν να το καταλάβουν ή θα εξακολουθήσουν να παριστάνουν ότι δεν το έχουν αντιληφθεί. Και αυτό δεν αφορά στους στρατιωτικούς. 

Διαβάστε ακόμη:

Το χρήσιμο δώρο που έκαναν στον Α/ΓΕΝ οι συνεργάτες του!

«Κίνημα» αλληλεγγύης κήρυξε ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης – Τι είπε στους υπαξιωματικούς