Πέθανε ξαφνικά ο Μιλτιάδης Κανάρης πρόεδρος του ΜΤΝ – Στις 16.00 η κηδεία στο Γ΄νεκροταφείο

Νέο σοκ στην οικογένεια του ΠΝ. Ο αντιναύαρχος ε.α Μιλτιάδης Κανάρης πρόεδρος του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού, πέθανε ξαφνικά στις 14.30 το μεσημέρι!

Μέσα σε λίγες ημέρες το ΠΝ έχει χάσει τρεις αξιόλογους ανθρώπους του. Τον Λεωνίδα Βασιλικόπουλο, τον Γιάννη Θεοφανίδη και τώρα λίγη ώρα μετά από την κηδεία του τελευταίου και τον αντιναύαρχο Μιλτιάδη Κανάρη.

Η κηδεία του θα γίνει στις 16.00 από το Γ΄Νεκροταφείο.

Οι Ακομμάτιστοι Απόστρατοι Αξιωματικοί σε κείμενό τους αναφέρουν:

«Σαν βόμβα έφτασε η είδηση της απώλειας του Προέδρου του ΜΤΝ Αντιναυάρχου Μ. ΚΑΝΑΡΗ. Του ανθρώπου που αφοσιώθηκε όσο κανείς άλλος στον αγώνα για την διάσωση του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού. Και αν σήμερα υπάρχει ακόμα ΜΤΝ, αυτό οφείλεται στο μεγαλύτερο μέρος σε αυτό το εξαίρετο στέλεχος των ΕΔ.

Και τι δεν θα μπορούσε να γράψει κανείς για τον λαμπρό αυτό άνθρωπο. Απο την πρώτη μέρα εισόδου του στο ΠΝ έδειξε τον ακέραιο χαρακτήρα του και την αγνή παιδική του ψυχή. Ακόμα και όταν οι «φίλοι του» τον αποστράτευσαν, για να μην τους είναι εμπόδιο στα νοσηρά τους σχέδια, εκείνος δεν είχε την παραμικρή πικρή κουβέντα να πει.

Το έργο σου θα φωτίζει για πάντα το Πολεμικό Ναυτικό. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας Μίλτο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!»

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου φίλε Μίλτο! «

Ο ναύαρχος Κωστής Γκορτζής έγραψε στην σελίδα του στο facebook με αφορμή τον θάνατο των τριών απόστρατων του ΠΝ τις τελευταίες ημέρες:

Προχθές Βασιλικόπουλος, χθές Θεοφανίδης, σήμερα Μίλτος Κανάρης… Οι καλοί αποφάσισαν να φύγουν… Προσωπικά θα μου λείψουν και οι τρείς… Και είμαι πολύ θυμωμένος με όσους λήστεψαν την αξιοπρέπειά μας και έφεραν τη ζωή μας στά όρια της αντοχής…

Διαβάστε ακόμη:

Το τελευταίο βίντεο του «Ντάνυ» Θεοφανίδη που σήμερα φεύγει για αποστολή…