Σαρωτική συμμετοχή των στρατιωτικών φέρνει 20000 στο “Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών”

Το μέγεθος της δύναμης που έχουν οι στρατιωτικοί δεν το έχουν κατανοησει ούτε οι ίδιοι. Τελευταία απόδειξη αυτής της διαπίστωσης που θέλει την “στρατιωτική κοινότητα” να είναι πανίσχυρη όταν είναι ενωμένη, είναι η υπόθεση με το Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιού”.

Η Εθνική Τράπεζα είχε δεσμευτεί να δώσει 5000 ευρώ στο Κέντρο αρκεί να γίνονταν αναρτήσεις σε Facebook, Instagram και Twitter που θα συνοδεύονται από το #irunmarathon. Για κάθε ανάρτηση #irunmarathon, και μέχρι τη συγκέντρωση έως και 10,000 αναρτήσεων, η Εθνική Τράπεζα θα προσέφερε 0,50€ στο “Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών” (ΚΕΦΠ), του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιώς.

Οι άνθρωποι των δημοσίων σχέσεων του ΓΕΝ κινητοποιήθηκαν ,αξιοποίησαν όλες τις επαφές που είχαν με τα ΜΜΕ και μέσα σε 3 μέρες οι αναρτήσεις ξεπέρασαν τις 40.000!!! Το Onalert.gr συμμετείχε σ΄ αυτή τη προσπάθεια

Αποτέλεσμα; Η Εθνική Τράπεζα θα δώσει τελικά 20.000 ευρώ! Σταμάτησε και το μέτρημα γιατί όπως το πήγαιναν οι στρατιωτικοί θα αναγκάζονταν να τους δώσει και μετοχές!