«Τα υποβρύχια 214 ΔΕΝ πωλούνται». Κατηγορηματική δήλωση κυβερνητικής πηγής

“Δεν υπάρχει καμία περίπτωση πώλησης υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού. Πολύ περισσότερο δε των υποβρυχίων 214, τα οποία ασφαλώς και είναι απαραίτητα για το Πολεμικό Ναυτικό”. Κορυφαία κυβερνητική πηγή διαβεβαιώνει ότι το θέμα πώλησης των υποβρυχίων δεν πρόκειται καν να εξεταστεί από την κυβέρνηση, επιβεβαιώνοντας ωστόσο ότι αποτελούσε μία από τις προτάσεις του “εθνικού συντονιστή για τα Ναυπηγεία”.

“Αυτές οι προτάσεις δεν έχουν κανένα δεσμευτικό χαρακτήρα για την κυβέρνηση”, υποστηρίζει η ίδια πηγή, βάζοντας -προς το παρόν τουλάχιστον- τέλος στις πληροφορίες για πώληση των δύο από τα τρία υποβρύχια τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά , η πρόταση του εθνικού συντονιστή στηριζόταν στις διαβεβαιώσεις του ιδιοκτήτη των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Ισκαντάρ Σάφα, σύμφωνα με τις οποίες για τα δύο υποβρύχια υπήρχε ενδιαφέρον αγοράς από την Ινδονησία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έγινε έξαλλος από τις σχετικές πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν ,αφού έχει εικόνα και άποψη για την αναγακαιότητα να παραληφθούν και τα τρία υποβρύχια 214.

Τώρα μένει να βρει και τον τρόπο για να το πράξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ 214: Ζητούνται εξηγήσεις,απαντήσεις και σοβαρότητα!

 
Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν γιατί οι Έλληνες πουλάνε τα υποβρύχιά τους»! Εκείνοι φτιάχνουν έξι!

«Η αβάσταχτη ελαφρότητα των υπουργών» για την Εθνική Άμυνα! Ζουν σε άλλη χώρα ή σ΄άλλη εποχή;