Επιλεκτικές ανησυχίες για την Σχολή Ευελπίδων

Δικαιολογημένη η ανησυχία που εκφράζουν απόστρατοι και εν ενεργεία για το ποιοι είναι οι καθηγητές που επιλέγονται να διδάξουν τους Ευέλπιδες. Το Onalert έχει πολλές φορές θίξει το ζήτημα , έχει μεταφέρει καταγγελίες και έχει στεναχωρήσει το διδακτικό προσωπικό της Σχολής Ευελπίδων, το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις διαμαρτύρεται ότι αδικείται.

Και είναι δικαιολογημένη αυτή η αντίδραση , όταν διαπιστώνουν ότι υπάρχει εμφανής μονομέρεια στην ανησυχία.

Ανησυχούμε πολύ για τους “ρεπούσηδες”, αλλά δεν διαπιστώσανε -και δεν διαπιστώσαμε- την παραμικρή αντίδραση, για την φωτογραφία απόστρατου που μέχρι πέρσι δίδασκε στην Σχολή Ευελπίδων. Φωτογραφία μαζί με τον “αρχηγό” Νίκο Μιχαλολιάκο από τον γάμο του Ηλία Παναγιώταρου. Είναι “αδίκημα” οι κοινωνικές εκδηλώσεις θα πει αμέσως η “χρυσαυγίτικη διαδικτυακή υπεράσπιση” που εκδηλώνεται κάθε φορά με οχετό ύβρεων. Όχι . Αλλά είναι σαφώς κατακριτέες οι απόψεις του Μιχαλολιάκου για την Δημοκρατία, την ισονομία των πολιτών ανεξαρτήτως χρώματος και θρησκείας και πολλές άλλες. Όλα αυτά που οι Ευέλπιδες στην πλειοψηφία τους δεν θελουν να ακούνε ,γιατί δεν πιστεύουν.

Ας ανησυχούμε κι ας αναρωτιόμαστε λοιπόν για την Σχολή Ευελπίδων, αλλά όχι επιλεκτικά. Κι ας ανησυχούμε διπλά, γιατί αν περιμένουμε από το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΣ να ασχοληθούν …ζήτω που καήκαμε.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών εδώ και μία εβδομάδα. Αν εσείς ακούσατε ή διαβάσατε κάποια αντίδραση να μας ενημερώσετε…

Διαβάστε ακόμη:

Τι συμβαίνει στην Σχολή Ευελπίδων ; Απίστευτες καταγγελίες για τις επιλογές καθηγητών