40 βαθμούς Κελσίου και ντύσαμε τους νέους Ανθυπολοχαγούς με χειμερινά παντελόνια!

Πολύ κακό για το τίποτα οι περιβόητες νέες στολές με τις οποίες ορκίστηκαν οι νέοι ανθυπολοχαγοί μας. Η λεπτομέρεια που μας επισήμαναν βέβαια οι γνωρίζοντες, είναι ότι το παντελόνι είναι…χειμερινό και χθες ως γνωστόν το θερμόμετρο έδειχνε 40. Υπάρχει κι ένα ερώτημα προς απάντηση: Έχει υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα που απαιτείτο για να αλλάξουν οι στολές;

Οι νέοι ανθυπολοχαγοί ορκίστηκαν στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής,  η τελετή ορκωμοσίας των Ανθυπολοχαγών Τάξεως 2014 «Υποστράτηγος Σβορώνος- Τσιγάντες Χριστόδουλος», παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Στην τελετή, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Παύλος, παραβρέθηκαν επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός κ. Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Χρίστος Μανωλάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος κ.  Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Ευάγγελος Τουρνάς.

Διαβάστε ακόμη:

Πήραν «φωτιά» οι ραπτομηχανές στο στρατό για να ορκιστούν οι Ανθυπολοχαγοί με νέες στολές!