Η «γιάφκα» των στρατιωτικών όπου προετοιμάζονται οι αγωγές κατά της κυβέρνησης!

Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός μπορεί να προσπαθούν να “αναχαιτίσουν” τις αντιδράσεις των στρατιωτικών για τις περικοπές με μια “ερμηνεία εφαρμογής της απόφασης του ΣτΕ”, ωστόσο όλα δείχνουν ότι το “ποτάμι δεν γυρίζει πίσω”.

Η προετοιμασία κατάθεσης ομαδικών αγωγών είναι πυρετώδης . Οι φωτογραφίες είναι από τα γραφεία σωματείου που έχουν στο κέντρο της Αθήνας απόστρατοι στρατιωτικοί. Εκεί γίνονται όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες με κυριότερη να υπολογιστούν για τον κάθε στρατιωτικό ξεχωριστά τα “χρωστούμενα” τα οποία θα διεκδικήσει με την αγωγή του. Στρατιωτικοί έχουν αναλάβει αυτή την αποστολή. Ο υπολογισμός του διεκδικούμενου ποσού για κάθε στρατιωτικό διαφέρει.

Η μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών έχει αρχίσει να ζητά από τις αρμόδιες υπηρεσίες τα απαραίτητα έγγραφα από τα οποία και προκύπτουν οι υπηρεσιακές τους μεταβολές και όλα όσα είναι απαραίτητα για να υπολογίσουν με ακρίβεια το διεκδικούμενο ποσό.

Ο φόρτος εργασίας για τους στρατιωτικούς που έχουν αναλάβει το έργο της διευκόλυνσης των συναδέλφων τους στον υπολογισμό των ποσών που δικαιούνται είναι ήδη πολύ μεγάλος.


Διαβάστε ακόμη:

Αυτοί είναι οι μισθοί στρατιωτικών που θα δώσει η κυβέρνηση – Αναλυτικοί πίνακες

Σχέδιο «αιχμαλωσίας» των στρατιωτικών με το «νέο» μισθολόγιο – Τι γίνεται με τις αγωγές

Τι αναφορά πρέπει να κάνουν οι στρατιωτικοί για την κατάθεση αγωγών

ΑΓΩΓΕΣ στρατιωτικών: Αρχίζει ο «πόλεμος» – Δείτε όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται