Κωσταράκος-Τσουκαράκης προς νέα σύγκρουση!

Επέλεξε την σύγκρουση με το ΓΕΕΘΑ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών ,ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Ισότητας και Μέριμνας .

Αυτή τη φορά ο Αντισυνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης που υπηρετεί ως Τμηματάρχης του Τμήματος Ισότητας και Μέριμνας του ΓΕΕΘΑ, επέστρεψε το φάκελο που χρεώθηκε να χειριστεί από τη Διεύθυνσή του σχετικά με το επίδομα αυξημένης επχερησιακής ετοιμότητας στο προσωπικό του ΓΕΕΘΑ

Η εντολή που δόθηκε από το ΓΕΕΘΑ ήταν να χορηγηθεί στους Αξιωματικούς από το βαθμό του Αντισυνταγματάρχη και πάνω, μόνο.

Ο Αντισυνταγματάρχης Τσουκαράκης εκτιμώντας ότι η εν λόγω εντολή αντίκειται :

•Στο πνεύμα της υπουργικής απόφασης που καθορίζει τα στελέχη που μπορούν να λαμβάνουν το υπόψη επίδομα, και καλώς λαμβάνουν σε άλλες Μονάδες, όχι λόγω βαθμού αλλά λόγω υπηρέτησης στις Μονάδες που δικαιούνται.

•Στην αρχή της ισότητας που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον Αντισυνταγματάρχη από το Λοχία, όταν και οι δύο υπηρετούν στην ίδια Μονάδα.

Αποτέλεσμα της αντίδρασης ήταν ο φάκελος να χρεωθεί σε άλλον αξιωματικό της διεύθυνσης Β1 του ΓΕΕΘΑ για περαιτέρω χειρισμό και ολοκλήρωση της εντολής.

Διαβάστε ακόμη:

Ενώσεις Στρατιωτικών: Η δικαίωση των «γραφικών» που αντιστάθηκαν

Η καπηλεία της ψήφου των στρατιωτικών δεν αφορά υποψηφιότητες με την ΝΔ;