Λαμία: Νεκρός στρατιωτικός σε φοβερό τροχαίο

Νεκροί δυο Λαμιώτες σε τροχαίο, που έγινε πριν πριν τις 9:00′ απόψε, κοντά στο κόμβο της Ξηριώτισσας στο ύψος του «Ριζάκου». O οδηγός της μηχανής είναι 27χρονος στρατιωτικός Γιώργος Μανανάς από Λαμία και μόλις είχε αγοράσει τη μηχανή και ο 57χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ήταν επίσης Λαμιώτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του lamiareport ο δικυκλιστής κινούταν από Λαμία προς Δομοκό και εμβόλισε αυτοκίνητο που επιχείρησε αναστροφή ή βγήκε κάθετα στο δρόμο από το πάρκινγκ που βρίσκεται απέναντι από την εταιρεία «Ριζάκος» στο 1ο χλμ Λαμίας Δομοκού, λίγο μετά τον κόμβο της Ξηριώτισσας.

Δυστυχώς η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που άτυχος δικυκλιστής, αλλά και ο οδηγός του αυτοκινήτου σκοτώθηκαν επί τόπου. Στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Τροχαία, χωρίς ωστόσο να μπορέσει κάνεις να βοηθήσει τους δυο οδηγούς που διακομίστηκαν νεκροί στο νοσοκομείο Λαμίας.

Χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβιστεί ο νεκρός οδηγός του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport ο οδηγός της μηχανής είναι 27χρονος στρατιωτικός από Λαμία και μόλις είχε αγοράσει τη μηχανή. Πρόκειται για τον 27χρονο στρατιωτικό Γιώργο Μανανά, από τον Γοργοπόταμο, που ήταν ο οδηγός της μηχανής.

Ο 57χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ήταν επίσης Λαμιώτης και διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων.

Πηγή: www.lamiareport.gr/