Η Μπέσυ Μάλφα…κατατάσσεται. Διαβάστε που

H Mπέσυ Μάλφα πάει στρατό.! Η γνωστή ηθοιποιός – η δημοτικότητα της οποίας »απογειώθηκε  με την συμμετοχή υτης στο σήριαλ της TV »Μαύρα Μεσάνυχτα» – αποδέχθηκε πρόσκληση της »Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών» και θα διαβάσει κείμενα λογοτεχνών που προέρχονται από τις Ενοπλες Δυνάμεις!. Είναι γνωστό πχ ότι  προέρχεται από τις τάξεις των Ενόλων Δυνάμεων  ο Ανδρέας Καρκαβίτσας που κατατάχτηκε στον στρατό  το 1896 ως μόνιμος ανθυπίατρος και έμεινε μεχρι το 1922 αλλά και αρκετοί άλλοι έχουν τιμήσει ή τιμουν την πνευματική ζωή του τόπου.
 
Για τους στρατιωτικούς λογοτέχνες θα μιλήσουν οι  προερχόμενοι από τις Ενολες Δυνάμεις  λογοτεχνες Αντώνης Κκαράς ( αρχιπλοίαρχος ε.α.) και ο Νικος Ππαναστάσης (αντισυνταγματαρχης εα) καθώς και ο στρατιωτικός συντάκτης - συγγραφέας Λεωνίδας Μπλαβέρης. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογραφος Λουκάς Δημάκας ςνω θα χαιρετίσουν ο Π΄ρόεδρος της  »Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών» κ. Παύλος Ναθαναήλ , ο Πρεδρος του ΣΥΣΜΕΔ κ. Ανέστης Τσουκαράκης, εκπρόσωπος της ΑΝΑΕΔ,κ.α. φορέων.Θα εκτεθούν έργα στρατιωτικών -λογοτεχνών.
 
 Η ΕΕΛ έχει απευθύνει επιστολή στον Υπουργό Αμυνας κ Πανο Παναγιωτόπουλο  (που εκτός από τον Πρόεδρο υπογράφει και ο Γεν Γραμματές κ. Δ.Χαλιβελάκης) με την οποία του γνωστοποιεί την εκδήλωση  που εντάσσεται στην προσπάθεια για ανάδειξη, την ενθάρρυνση και την επιβράβευση κάθε προσπάθειας σχετικής με το Λόγο, την Τέχνη και τον Πολιτισμό γενικά αλλά και ειδικά για  τους «Έλληνες Στρατιωτικούς Λογοτέχνες», εν ενεργεία και εν αποστρατεία.Μάλιστα τον παρεκάλεσαν να συνδράμει για την επιτυχή υλοποίηση της εκδήλωσης  κοινοποίώντας την πρόσκληση στις μονάδες και στις Ενώσεις  προκειμένου να λάβει γνώση εγκαίρως τόσο το εν ενεργεία, όσο και το εν αποστρατεία προσωπικό και των Τριών Κλάδων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στην Αίθουσα Συνεδρίων «Μιχαήλας Αβέρωφ», της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (οδός Γενναδίου 8, 7ος όροφος & Ακαδημίας), στις 18 Οκτωβρίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 6.30 μ.μ. 

 ΥΓ. Οσοι δεν ξέρουν την σχέση της Μπέσυς Μάλφα με τις Ένοπλες Δυνάμεις θα το …μάθουν στην εκδήλωση!

,