Άμεση επέμβαση εισαγγελέα για το ΜΤΣ.Καλούνται και δημοσιογράφοι.

Onalert Newsroom
Άμεση επέμβαση  εισαγγελέα για το ΜΤΣ.Καλούνται και δημοσιογράφοι.

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με έγγραφό του προς την Εισαγγελία του Στρατοδικείου Αθηνών ,ο ΣΥΣΜΕΔ, ζητά άμεση έρευνα για το ποιοι και πως οδήγησαν το ΜΤΣ σε οικονομικό ναυάγιο. Ως πρώτο βήμα προτείνεται η κλήση όλων των δημοσιογράφων οι οποίοι το τελευταίο ειδικά διάστημα έχουν ασχοληθεί με το ζήτημα. Πολλά από τα δημοσιεύματα αναφέρονταν σε γεγονότα του παρελθόντος που είχαν να κάνουν με τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και πόρων του ΜΤΣ και άλλα άφηναν αιχμές για τις διαδικασίες με τις οποίες καθοριζόταν το ύψος των μερισμάτων.

Το θέμα όμως δεν είναι τι θα καταθέσουν οι δημοσιογράφοι οι οποίοι και μετέφεραν τις πληροφορίες που κάποιοι διαρρέουν καλοπροαίρετα ή με κάποια σκοπιμότητα. Το ερώτημα είναι αν πράγματι υπάρχει πολιτική -κυρίως- βούληση για να αποδοθούν ευθύνες σ΄ όσους οδήγησαν το ΜΤΣ σ΄ αυτή τη κατάσταση.Είναι εξαιρετικά αμφίβολο,γιατί και τα δύο μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν έχουν πολύ μεγάλες ευθύνες για τη συνεχή καθοδική πορεία των οικονομικών του ΜΤΣ και τελικά για την κατάρρευσή τους.

Ο ΣΥΣΜΕΔ ,έχει στείλει μαζί με την επιστολή του όλα τα σχετικά δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ
ΓΕΕΘΑ

Στο Ευρωπαϊκό Επιχειρησιακό Στρατηγείο στη Λάρισα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Συμμετείχε στην εκδήλωση υψηλού επιπέδου παρατήρησης της άσκησης διοικήσεως «EU IR26»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκε σε Έλληνα αντιπλοίαρχο της επιχείρησης «ΑΣΠΙΔΕΣ» το μετάλλιο της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας (ΚΠΑΑ)

Ελλάδα - Ισραήλ - Κύπρος
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

«Ηχηρό μήνυμα» Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου στην Τουρκία για τουρκολιβυκό μνημόνιο και καλώδιο GSI: Τριμερής συνάντηση για αμυντική συνεργασία

Οι τρεις πλευρές καταδίκασαν εκ νέου το τουρκολιβυκό μνημόνιο και έστειλαν «μήνυμα» στην Τουρκία για το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης