Νέο οπτικό υλικό από την πολυεθνική άσκηση “Μέδουσα 10” [vid]

"Ισχυρό αποτρεπτικό μήνυμα εναντίον κάθε απόπειρας αποσταθεροποίησης του επιπέδου σταθερότητας και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου", είχε χαρακτηρίσει ο ΥΕΘΑ την άσκηση "Μέδουσα 10".

Μέδουσα

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Όταν πέντε χώρες από την ευρύτερη περιοχή έρχονται πιο κοντά και αναπτύσσουν στενότερες συνεργασίες και συνέργειες, σε επίπεδο κοινών στρατιωτικών ασκήσεων όπως η «Μέδουσα», αυτό σηματοδοτεί ένα πολύ ισχυρό αποτρεπτικό μήνυμα εναντίον κάθε απόπειρας αποσταθεροποίησης του επιπέδου σταθερότητας και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

Αυτό είχε πει στις 5 Δεκεμβρίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, για να περιγράψει την πολυεθνική άσκηση “Μέδουσα 10” που έγινε στην Αλεξάνδρεια.

Ο υπουργός παρακολούθησε εκείνη την ημέρα την τελική φάση της κοινής διακλαδικής άσκησης Ελλάδας – Αιγύπτου, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Δείτε ακόμη Τουρκικό χουνέρι με τη «Μέδουσα»: Τράπηκε σε φυγή τουρκική φρεγάτα μόλις βρέθηκε αντιμέτωπη με αιγυπτιακή

Σήμερα το ΓΕΕΘΑ έδωσε στη δημοσιότητα νέο οπτικό υλικό από την “Μέδουσα 10”.

Παρακολουθήστε το:

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ