OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ο ΥΦΕΘΑ Δαβάκης στο Αρχηγείο Στόλου και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας: «Όλοι είναι προσηλωμένοι στο καθήκον»

22/07/2025 - 20:04
Αρχηγείο Στόλου
Share on FacebookShare on Twitter

O υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Θανάσης Δαβάκης, επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 22 Ιουλίου 2025, το Αρχηγείο Στόλου (ΑΣ) και το Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας.

Στο Αρχηγείο Στόλου, όπου πήγε συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Δημήτριο – Ελευθέριο Κατάρα ΠΝ, τον υποδέχθηκε ο αρχηγός Στόλου, αντιναύαρχος Χρήστος Σασιάκος ΠΝ. Ο κ. Δαβάκης ενημερώθηκε για τη δομή, την αποστολή, τις παρούσες επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες του ΑΣ, καθώς επίσης και για το επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας των μονάδων του.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την φρεγάτα (Φ/Γ) «ΣΠΕΤΣΑΙ», την πυραυλάκατο (ΤΠΚ) «ΔΑΝΙΟΛΟΣ», το υποβρύχιο (Υ/Β) «ΠΟΝΤΟΣ» και το υποβρύχιο (Υ/Β) «ΚΑΤΣΩΝΗΣ», όπου συνομίλησε αρκετή ώρα με το προσωπικό.

Μετά το Αρχηγείο Στόλου, επισκέφθηκε το Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας, όπου τον υποδέχθηκαν ο διευθυντής ΓΕΝ/ΔΥΓ, υποναύαρχος (ΥΙ) Σωτήριος Μωραΐτης ΠΝ, ο διευθυντής του Νοσοκομείου, αντιπλοίαρχος (ΥΙ) Βασίλειος Σουρίδης  ΠΝ και ο Διοικητής του Ναυστάθμου Σαλαμίνας αρχιπλοίαρχος (Μ) Σπύρος Μαντής ΠΝ.

«Σήμερα είχα τη τιμή και τη χαρά να επισκεφθώ το Αρχηγείο του Στόλου στη Σαλαμίνα, την καρδιά του Πολεμικού μας Ναυτικού. Ενημερώθηκα για τις επιχειρησιακές δυνατότητες, τις προκλήσεις και την καθημερινή αποστολή των στελεχών μας, που με υψηλό αίσθημα καθήκοντος διασφαλίζουν την ασφάλεια της πατρίδας μας. Εκφράζω την απόλυτη εκτίμηση, εμπιστοσύνη και ευγνωμοσύνη της Πολιτείας στο έργο, που υπό δύσκολες συνθήκες επιτελούν», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Δαβάκης.

Αρχηγείο Στόλου

«Η αποφασιστικότητα, ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση του προσωπικού του Στόλου αποτελούν εχέγγυο για την εθνική μας ασφάλεια και αποτροπή. Η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των ανθρώπων τους, παραμένει στρατηγική μας προτεραιότητα», πρόσθεσε.

«Παράλληλα, η επίσκεψή μου στο Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας, με έκανε να γνωρίσω από κοντά τη σημαντική αποστολή που επιτελεί στον τομέα της υγειονομικής υποστήριξης του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού και των οικογενειών τους και να δουλέψουμε για την βελτίωση της σημερινής του κατάστασης. Θέλω να συγχαρώ την ηγεσία, το προσωπικό και όλα τα μέλη του Αρχηγείου Στόλου και του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας για την προσήλωσή τους στο καθήκον και να τους ευχαριστήσω για την υποδοχή και την ενημέρωση», κατέληξε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Tags: ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΟΛΟΥΘΑΝΑΣΗΣ ΔΑΒΑΚΗΣΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥΦΕΘΑ

Related Posts

Chinook
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

CH-47 Chinook: Το άλμα διαθεσιμότητας που αλλάζει την εικόνα της Αεροπορίας Στρατού

21/03/2026 - 09:15
ΓΕΝ - 25η Μαρτίου
ΓΕΝ

ΓΕΝ: Στον Πειραιά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού για την 25η Μαρτίου – Οι ώρες επισκεπτηρίου

20/03/2026 - 20:57
Ηνίοχος
ΓΕΑ

«Ηνίοχος 2026»: 914 έξοδοι σε όλο το FIR Αθηνών – Ολοκληρώθηκε η πολυεθνική άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας [pics]

20/03/2026 - 20:20

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα: Το 1821 ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με 2.000 άνδρες καταλαμβάνει τους λόφους της Καλαμάτας

«Οι πύραυλοι του Ιράν μπορούν να φτάσουν σε Λονδίνο, Παρίσι και Βερολίνο» προειδοποιεί το Ισραήλ [pic]

Στάρμερ σε Χριστοδουλίδη: «Οι βρετανικές βάσεις δεν θα χρησιμοποιηθούν για επιθέσεις στο Ιράν»

«Χτυπήσαμε ισραηλινό F-16» λένε οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν – Άγνωστο αν καταρρίφθηκε

Axios: Άφαντος ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ – CIA και Μοσάντ ψάχνουν απεγνωσμένα σημάδια ζωής του

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 27 Μαρτίου

Ισραήλ: «Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στην ιρανική πυρηνική εγκατάσταση της Νατάνζ – Δεν είχαμε συμμετοχή»

CENTCOM: «Έχουμε καταστρέψει πάνω από 8.000 στόχους του Ιράν – Δεν έχουν ναυτικό ούτε πετούν μαχητικά αεροσκάφη»

Top News

Επικό μπέρδεμα του Νίκου Μουρατίδη στο J2US με τον Steve Provis και τη Μαίρη Βυτινάρος

Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Τελευταία ταλαιπωρείται στον ύπνο»

«Λύγισε» ο Γιώργος Καπουτζίδης στην πρεμιέρα του «Moments» της Ζέτας Μακρυπούλια

Δανάη Μπάρκα: Το βίντεο που την τράβηξε ο σύντροφός της στην παραλία, με φόντο το ηλιοβασίλεμα

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert