Ο ΥΦΕΘΑ Στεφανής στις ΤΑΜΣ «ΝΕΣΤΟΣ-19» και «ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ ΘΩΡΑΚΑΣ-19» [pics]

Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής συνεχίζει αδιάκοπα τις προγραμματισμένες επισκέψεις του σε Μονάδες και Σχηματισμούς των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, όπου διαπιστώνει το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και αξιόμαχου.

Αφού παρακολούθησε ανάπτυξη δυνάμεων στο πλαίσιο της διακλαδικής άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019» , ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνέχισε την επίσκεψή του στην περιοχή ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού, παρακολουθώντας ακόμα δύο ασκήσεις των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ:

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της επίσκεψης (29 – 30 Σεπτεμβρίου 2019) που πραγματοποίησε στην περιοχή ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ), παρακολούθησε δραστηριότητες σχεδίασης και διεξαγωγής επιθετικών επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της μεγάλης Διακλαδικής Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019».

Αρχικά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε την ΤΑΜΣ «ΝΕΣΤΟΣ-19» και την ανάπτυξη γέφυρας “BELLEY”, δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του ποταμού Νέστου.

Στη συνέχεια, μετέβη στο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων Πετροχωρίου, όπου παρακολούθησε την ΤΑΜΣ «ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ ΘΩΡΑΚΑΣ-19». Μετά το πέρας της άσκησης, ο Υφυπουργός απηύθυνε χαιρετισμό στο προσωπικό.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, οι Διοικητές της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος και του Δ΄ ΣΣ, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Δείτε φωτογραφίες: