Παρακολουθήσεις στελεχών μέσω facebook και twitter! Θα τραβήξει «αυτιά» ο Καμμένος;

Τα παλιά τα χρόνια τα περιβόητα Α2 είχαν σχεδόν αποκλειστική αποστολή να παρακολουθούν τα “ύποπτα” στελέχη. Αρκούσε να είσαι…κεντρώος για να θεωρήσε “ανατρεπτικό στοιχείο”. Και οι παρακολουθήσεις ήθελαν κόπο και χρόνο. Σήμερα η τεχνολογία έχει λύσει τα χέρια όσων δεν μπορούν να ξεχάσουν τις παλιές τις εποχές. Δεξιών και αριστερών ,γιατί οι …παρακολουθήσεις φαίνεται ότι δεν αποτελούν πλέον προνόμιο της μιας ή της άλλης “παράταξης”.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι υπάρχει μια πτέρυγα του ΥΠΕΘΑ στην οποία κάποιοι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον …πειρασμό που πάντα η ξαφνική εξουσία από το πουθενά προκαλεί. Η …συγγραφική δραστηριότητα στρατιωτικών στο facebook και στο twitter μπήκε στο “στόχαστρό” τους. Κι όσοι στρατιωτικοί τόλμησαν να ασκήσουν κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,”τυλίχθηκαν σε μια κόλλα χαρτί”! Για την ακρίβεια σε …πολλές κολλές χαρτί που ήταν οι εκτυπώσεις των αναρτήσεών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Το περίεργο ήταν ότι πολλές από τις δημοσιεύσεις προέρχονταν και από “κλειστές” ομάδες στρατιωτικών! Που σημαίνει ότι οι “παρακολουθούντες” είναι “προχωρημένοι”.

Οι αναρτήσεις μάλιστα εστάλησαν σε Αρχηγικά γραφεία. Προς τιμήν τους οι Αρχηγοί τις έριξαν στους “καταστροφείς”,προφανώς όμως σοκαρισμένοι από το γεγονός ότι το 2015, λαμβάνουν στο γραφείο τους τέτοια “ραβασάκια”.

Οι “παρακολουθούντες” δεν το πήραν και τόσο καλά και υπογείως ακούστηκαν ακόμη και “απειλές” για μεταθέσεις.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος καλό είναι να επιληφθεί του θέματος και να τραβήξει τ΄ αυτιά όσων νομίζουμε ότι οι ΕΔ βρίσκονται ακόμη στα τέλη της δεκαετίας του 60 και στις αρχές του 70,όταν φώναζαν πιο δυνατά απ΄ όλους τον ύμνο της χούντας.