Πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις – “Έφυγε” από τη ζωή 47χρονος στρατιωτικός

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Onalert Newsroom
ΕΣΠΕΕΞ - θάνατος Λοχαγού

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις και στην περιοχή της Λάρισας, καθώς σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, στρατιωτικός άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματα.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στρατιωτικός 47 ετών, ο οποίος κατοικούσε στην περιοχή του Αμπελώνα Λάρισας, “έφυγε” από την ζωή τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Παρασκευής, δίνοντας όμως μάχη μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ειδικότερα, ο 47χρονος στρατιωτικός αισθάνθηκε αδιαθεσία τα ξημερώματα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα οι οικείοι του να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ, προκειμένου να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, οι επίπονες προσπάθειες της μονάδας που μετέφερε στο νοσοκομείο τον στρατιωτικό, κάτοικο Αμπελώνα Λαρίσης, δεν στάθηκαν ικανές να τον σώσουν και οι γιατροί στο νοσοκομείο διαπίστωσαν το θάνατό του, βυθίζοντας στο πένθος στην οικογένειά του, σε συγγενείς και φίλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει Διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Πηγή: Onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ
ΓΕΕΘΑ

Στο Ευρωπαϊκό Επιχειρησιακό Στρατηγείο στη Λάρισα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Συμμετείχε στην εκδήλωση υψηλού επιπέδου παρατήρησης της άσκησης διοικήσεως «EU IR26»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκε σε Έλληνα αντιπλοίαρχο της επιχείρησης «ΑΣΠΙΔΕΣ» το μετάλλιο της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας (ΚΠΑΑ)

Ελλάδα - Ισραήλ - Κύπρος
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

«Ηχηρό μήνυμα» Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου στην Τουρκία για τουρκολιβυκό μνημόνιο και καλώδιο GSI: Τριμερής συνάντηση για αμυντική συνεργασία

Οι τρεις πλευρές καταδίκασαν εκ νέου το τουρκολιβυκό μνημόνιο και έστειλαν «μήνυμα» στην Τουρκία για το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης