Περιήγηση σε υποβρύχιο απο την Google Street View

Η Google προχώρησε σε ακόμη μία πρωτοποριακή κίνηση, χαρτογραφώντας το εσωτερικό ενός υποβρυχίου του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού.
 
Βεβαίως, το υποβρύχιο δεν είναι από αυτά που βρίσκονται τώρα σε υπηρεσία, αλλά πρόκειται για το Βρετανικό  HMS Ocelot που ειναι πλέον 50 ετών.


 
Με την πραγματοποίηση του νέου αυτού project, έχουμε πλέον όλοι την ευκαιρία να δούμε πως είναι να βρίσκεται κάποιος στους εξαιρετικά περιορισμένους χώρους ενός υποβρυχίου, όπου κυριολεκτικά κάθε εκατοστό πρέπει να αξιοποιείται στο έπακρο.
Ειναι τόσο λεπτομερής η περιήγηση της Google που μπορείτε να διακρίνεται ακόμη και μια φωτογραφία της κοπέλας κάποιου ναύτη!


 
Επιπλέον μέσα από την περιήγηση θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το χώρο επιχειρήσεων, τις κουκέτες του προσωπικού, ακόμη και τους εκτοξευτές τορπιλών με τους οποίους είναι εφοδιασμένο το HMS Ocelot. Το υποβρύχιο ξεκίνησε την ζωή του το 1962 και παρέμεινε ενεργό στο βασιλικό Ναυτικό για περίπου 30 χρόνια. Πλέον ειναι τουριστικό αξιοθέατο και βρίσκεται στο Τσάταμ, στην Μεγάλη Βρετανία.
 
Ωστόσο εσεις που δεν έχετε σκοπό να το επισκεφθείτε στον τόπο του μπορείτε πολύ απλα να κάνετε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε την εικονική περιήγηση της Google Street View.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν το άρμα μάχης γίνεται «υποβρύχιο» – Δείτε το ρωσικό Τ- 90

ΒΙΝΤΕΟ: Ρώσοι ναύτες «βουτάνε» στην Αρκτική απο… υποβρύχιο!