ΒΙΝΤΕΟ: Ποιο είναι το πιο «αντρικό στρατόπεδο» της Ελλάδας;

Ποιο είναι το πιο … “αντρικό” στρατόπεδο σ΄ όλη την Ελλάδα; Διοικητής μονάδας της Σαμοθράκης υποστηρίζει ότι είναι το δικό του ! Γιατί ; Ίσως ο ίδιος να πιστεύει επειδή είναι διοικητής!

Όπως λένε σε καταγγελίες τους οι στρατιώτες που υπηρετούν στην μονάδα της Σαμοθράκης ο διοικητής τους είναι “πρωταθλητής” στις φυλακές. Στο να τις μοιράζει εννοείται.

Όπως υποστηρίζουν μέσω του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων, ο διοικητής σε κάθε ευκαιρία τους εξηγεί ότι «το στρατόπεδο αυτό είναι για άντρες, όποιος δεν αντέχει εδώ να μας το πει για να σημειώσουμε θήλυ και όχι ανήρ στην ταυτότητα του, ανήκετε στο πλέον ανδρικό στρατόπεδο και είναι λάθος που απαγορεύτηκε ο βούρδουλας στον στρατό».

Και μια και έχει …απαγορευτεί ο βούρδουλας κόβει άδειες,δεν δίνει φοιτητικές άδειες και ρίχνει φυλακές σ΄ όσους παίρνουν αναρρωτική και μπαίνουν στο νοσοκομείο γιατί ως …γιατρός έκρινε ότι δεν ήταν άρρωστοι αλλά «λούφαραν» για το Πάσχα.

Το στρατόπεδο είναι αντρικό όπως και όλα τα ακριτικά στρατόπεδα ,γιατί σ΄ αυτά υπηρετούν παιδιά που δεν έχουν ούτε βύσμα ,ούτε βοήθεια από κανέναν. Αντιθέτως έχουν πολλά δύσκολα προβλήματα να αντιμετωπίσουν αφού πολλά έχουν και τους δυο τους γονείς άνεργους. Επειδή η κυβέρνηση τους έχει γράψει στα παλιά της τα παπούτσια και τους στερεί ακόμη και την δωρεάν μετακίνηση όταν και αν κατορθώσουν να πάρουν άδεια. Γιατί πλέον δεν έχουν χρήματα ούτε για τα εισιτήριά τους.

Στον … “αντρουά” διοικητή του προτείνουμε να δει την εκπληκτική ταινία , “Οι γενναίοι της Σαμοθράκης”,απ΄όπου και το βίντεο. Έχει να διδαχτεί πάρα πολλά.