Ποιος είναι ο κίνδυνος να χάσουν κι άλλα λεφτά οι στρατιωτικοί

Οι στρατιωτικοί όπως όλα δείχνουν θα υποχρεωθούν να εμπλακούν σ΄ ένα νέο κύκλο νομικής διαμάχης με την κυβέρνηση και το ελληνικό δημόσιο για να διεκδικήσουν τα αυτονόητα. Τα χρήματα που παράνομα τους πήραν.

Ζώντας το παράδοξο να ζουν σε μία χώρα όπου ακόμη και οι αποφάσεις Ανωτάτων Δικαστηρίων δεν εφαρμόζονται κατά γράμμα από την κυβέρνηση είναι αναγκασμένοι να συνεχίσουν τον δικαστικό τους αγώνα.

Το ΠΩΣ και με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό είναι απόφαση ο ΚΑΘΕ στρατιωτικός μόνος του θα αποφασίσει.

Τα τελευταία 24ωρα διαπιστώνουμε ότι μέσω διαδικτύου και ιστοσελίδων , γίνονται προτάσεις οι οποίες κάνουν λόγο για “συμψηφισμούς” και “εξωδικαστικές συμφωνίες”. Νομικοί δεν είμαστε και συνεπώς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο κάθε στρατιωτικός θα πρέπει να αποφασίσει τι,πως και με ποιον θα το διεκδικήσει με ψυχραιμία και σταθμίζοντας όλους τους παράγοντες. Ο καθένας θα μετρήσει πόσο και πόσα μπορεί να ρισκάρει και θα ακολουθήσει έναν νομικό δρόμο .
Το θέμα είναι ότι πρέπει άπαντες να είναι πολύ προσεκτικοί, λογικοί και θα λέγαμε και καχύποπτοι. Εύκολοι δρόμοι δεν υπάρχουν σε τέτοιου είδους υποθέσεις. Τουλάχιστον να υπάρξει κάτι στο τέλος αυτής της διαδρομής κι αυτό να μην είναι αδιέξοδο.


Διαβάστε ακόμη:

Ιατρικές εξετάσεις τέλος και για τους στρατιωτικούς! Καταγγελία σοκ στην Βουλή

Γιατί ο «θρόνος» των Αρχηγών είναι πια «ηλεκτρική καρέκλα» – Η «σιωπή» και οι «απειλές»

Απόστρατος του ΠΝ «σώζει» 24 χιλιάδες δανειολήπτες με θηλιά στο λαιμό! Τι κατάφερε